Miałam ono krótką chwilę, ale szarpane i poprawiane było często. Mój egzemplarz był jak z betonu, imho trafił ci się felerny.
Miałam ono krótką chwilę, ale szarpane i poprawiane było często. Mój egzemplarz był jak z betonu, imho trafił ci się felerny.
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
aż mnie zmroziło... ja bym starała się napisać do producenta, bo przecież to niebezpieczne jest wiec nawet jesli ci sie nie uda zeby ci naprawili to chociaz beda wiedzieli ze takie cos mialo miejsce... moja mała jak ma dość to sobie tak podskakuje że heja i juz sobie wyobraziłam jak mi coś pęka :/ masakra...
Poznań w chuście zaprasza!!!
Skoro tak uważacie to napiszę do producenta.
Skrobniemy z mężem jakiegoś maila, fotkę dołączymy i poczekamy na reakcję.
...tutaj pisać?
http://www.ononatural.pl/home/kontakt.htm
Adam 2009
Alicja 2011
Wrzucę fotkę, ale nie mam teraz w domu ani nosidła, ani aparatu, ale jedziemy dziś do rodziców i tam jest wszystko więc na dniach pokarze Wam jak to wygląda...
Adam 2009
Alicja 2011
też bym do producenta uderzyła, z tym się nic stać nie powinno... to czekam na fotki, będzie dobrze![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl