Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz Mei-Tai Lenny Lamb

Głosujących
71. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

1 1.41%
  • 3

3 4.23%
  • 4

24 33.80%
  • 5

43 60.56%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 91

Wątek: Lenny Lamb - nosidła Mei-Tai

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie Lenny Lamb - nosidła Mei-Tai

Zapraszam do umieszczania recenzji

Franek 07.05.2007 , Ewa i Hania 15.11.2009

LennyLamb - chusty tkane, elastyczne , nosidełka mei-tai i ....
    Dwa ssaki w akcji więc jeśli chcesz się ze mną skontaktować podaję maila asia [et] lennylamb.com

Chustofanka Awatar ewullah
    Miejscowość
    Kotlina Kłodzka

Domyślnie

właśnie wypuściłam z rąk((
    był świetny. ale zacznę od początku:
    wygląd - śliczna czerwień (troszkę sprana, ale co tam), porządnie uszyty, fajny znak producenta i wykończenie pasów. świetnie, że jest z materiału skońnokrzyżowego, bawełnianego - w sumie się za bardzo nie pociliśmy.
    nośność super. nosiłam mojego 10 kilowca z przodu, bez żadnego problemu. nic nie uwaierało, nie musiałam dociągać, po prostu rewelka. jak bym miała fundusze, to na pewno bym sobie takiego sprawiła.
    mietek na 5
    Ostatnio edytowane przez ewullah ; 13-07-2010 o 21:32 Powód: literówka
    Wojtuś 23.08.2005
    Kacperek 21.10.2009

Domyślnie

Miałam przyjemność testować czerwone mietki z kapturkiem i bez Nosiłam tylko na plecach 11 kg pannę!
    Ponieważ dla mnie MT jest nosidłem podręcznym, krótkodystansowym (na dłuższe wyprawi używam chusty) bardzo mi sie podobała, ze obydwa sa dosc kompaktowe.
    Wykonanie na 5+, czerwony kolor jak najbardziej mój (troche juz niestety sprany), czarno-biał naszywka na panelu - super!
    Nam bardziej pasowa ten z kapturkiem bo miał kapturek i trochę dłuższy panel

Nie wiem czy na dłuższe wyprawy z cięższym dzieckiem pasy nie sa za mało wypełnione ale dla moich potrzeb rewelacja!!!
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Uprawnienia umieszczania postów