Wydaje mi się, że mail do U. miał jak najbardziej sens- może zwróci to jego uwagę chociaż w najmniejszym stopniu na temat szkodliwości wisiadeł i zgłębi on bardziej temat i nie będzie to program tylko wychwalający wisiadła BB. Fajnie by było jakby rzeczywiście zaprosił całą game lekarzy i z nimi to skonsultował.
Może jakby nie zwrócenie uwagi, to poszedłby na łatwiznę i zrobił 15 minut programu o wisiadłach, może tak nie będzie,może.....
Przykre jest to, że różne telewizyjne programy i audycje dzieciowe są dla wielu kobiet i mam najważniejszym źródłem informacji o dzieciach i wychowaniu i traktują je jako wyrocznie i dobrze by było, gdyby te informacje były rzetelne, a nie to co wygodne dla Z.U.
Zdarzyło mi się, że przy przekonywaniu znajomych mam do chusty zostałam potraktowana jako fanatyczka chust i usłyszałam wtedy, że to moja fanaberia od mamy noszącej w wisiadle. Wtedy przestałam o chustach i zaczęłam o nosidłach, ale ergo, ze przecież sama śmigam w nosidle, że super ale muszą być zdrowe - i to bardzej przekonuje, plus argument, żeby sobie mamy wyobraziły, że wiszą na swoim kroczu całym swoim cięzarem ciała. Zadziałało.
Może warto by było wrócić Urbańskiemu uwagę właśnie na ergo??

Odpowiedz z cytatem