Pokaż wyniki od 1 do 20 z 80

Wątek: Mój mail do ddtvn

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar anoli85
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

ciekawe czy ma dzieci , wkurza mnie jak ktoś nigdy nie nosił i sie wypowiada albo cos reklamuje a sie na tym nie zna , ehhh szkoda gadać

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

no ma. miesięczne dziecko ma. i dużo gadżetów..
    Wiesz, ja uważam, że na siłę przekonywanie nic nie da, bo ludzie często robią własnie "na przekór" a potem się uczą na własnych błędach..

Miejscowość
    Żory

Domyślnie

no ja tez się juz nauczyłam że na siłę całego świata nie zmienie ........... jeśli ktoś chce to sam do Ciebie przychodzi i pyta............

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wieliczka

Domyślnie

a ja z ciekawości wygóglałam, kto to w ogóle jest ten pan. I oczom nie wierzyłam, jak się okazało jaki z niego specjalista od dzieci, że będzie taki program prowadził. No chyba, że on będzie tylko prowadził program jako prowadzący, a o wszystkim opowie jakiś specjalista choćby i PZ. No ale po odpowiedzi na twojego mejla, to wydaje mi się, że to on chce całą wiedzę przedstawić :/
    P 2009, I 2011, R 2013, M 2017

Miejscowość
    Żory

Domyślnie

hehe pewnie że jesteśmy nawiedzone i szurnięte i zamiast iść z duchem czasu to się wracamy do buszu hehe dziś usłyszałam od koleżanki że dostane przepukliny od noszenia hehe się usmiałam

dokebu
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomeki2009 Zobacz posta
    dziś usłyszałam od koleżanki że dostane przepukliny od noszenia hehe się usmiałam
    Dobrze, że nie usłyszałaś, że przez to, że nosisz swojego syna on nie będzie samodzielny he he he tylko kto widział moje dziecie w akcji wie, że nie da się tych słów logicznie wytłumaczyć

Miejscowość
    Żory

Domyślnie

a do tego dodała że on taki biedy uwiązany,ściśniety, nawet sie ruszyc nie może hehe ale Tomek jej pokazał jak można bez problemu rece wyjąć i nimi machać hihi a to że on tak lubi se rece dać pod chuste i byc przytulonym no to już inna sprawa.
    Wogóle mnie denerwuje że ludzie zaraz wyjeżdzają ze swoimi mądrościami wrrrrrrrrrrr no wkurzyłam sie ........... bo po raz 50 mówic kolejnej osobie to samo.... ostatnio na takie głupie gadki krótko i na temat - moje dzieco moja sprawa ehhhhhh

Chustofanka Awatar skrzywka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

no ja ostatnio wypaliłam, że moje za kare tak siedzi, bo się jeszcze chodzić nie nauczyło... ale to do innego wątku
    mój brat naskoczył na mnie jak mu powiedziałam, żeby sobie sam na trzepaku okrakiem usiadł i popodskakiwał...nie drążylam tematu, bo jak ktoś nie chce, to nie zrozumie o czym się do niego mówi
    06.06.2010

Uprawnienia umieszczania postów