Chusta wywędrowała od nas w poniedziałek wieczorem ale dopiero dziś odzyskałam net i mogę napisać swoją recenzję.

Chusta jest piękna, ma prześliczny zielony kolor. Starannie obszyta, ładnie zaznaczony środek (owieczka podobała się WSZYSTKIM członkom mojej rodziny ). Tkanina jest gęsto tkana (chyba najgęstsza ze wszystkich jakie macałam) i może wymagać dłuższego łamania, faktura tkaniny wyczuwalna pod palcami.

Chusta ma świetną nośność - nosiłam w niej swoją ponad dwulatkę i to na dość długie spacery i z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że to jedna z tych chust, które odejmują kilogramów i - ze względu na tkaninę - nadawałyby się do noszenia starszych dzieci. Niestety, chusta ma tylko 59 cm szerokości (dla porównania moja nati 72 cm) Przy wiekszych dzieciakach to spora wada (dlatego dostała 4 ode mnie) ponieważ przy prostych plecaczkach i kangurku chusta wysuwała się spod pupy i kolanek albo sięgała ponizej łopatek. Nosiłam dzieciaki w plecaku z krzyżem, kieszonce i na biodrze.

Moja ocena ogólna - chusta jest super, serdecznie polecam, ale babolku - zastanówcie się nad zwiekszeniem szerokości chusty

Andzia