Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chustę tkaną Lenny Lamb

Głosujących
106. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

1 0.94%
  • 2

4 3.77%
  • 3

17 16.04%
  • 4

48 45.28%
  • 5

36 33.96%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 164

Wątek: Lenny Lamb - chusty tkane

Mieszany widok

Chusteryczka

Domyślnie

Dziekuję za możliwość testowania.

Jeszcze żadna chusta mnie tak nie zaskoczyła. Spodziewałam się przeciętnego produktu a w kopercie przyszła całkiem porządna chusta. Nie wytrzymałam i oczywiście zamotałam przed praniem
    Zalety:
    -kolor jest znacznie ładniejsza niż na zdjęciach, na żywo to całkiem ładna chusta a nie szaroburonijaka jak w katalogu, no i środek zaznaczony owieczką
    -jest przyjemnie grubo-mięsista i delikatnie sprężynuje
    -niesamowicie miękka
    -a przy tym jest śliska w dotyku
    - jest całkiem nośna, mimo że to sama bawełna
    -węzeł jest malutki

Wady:
    - trzeba popracować przy dociąganiu
    - jej największą wadą jest to, że nie ma rozróżnionych krawędzi, co jest problemem przy wiązaniu
    Ostatnio edytowane przez klusiecka ; 02-08-2010 o 18:52

Chustonoszka Awatar ewcia273
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Testowałam zielonego pasiaka; niestety czas testów przypadł na najwieksze upały więc za duzo sie nie ponosiliśmy. niemniej jednak pewne spostrzeżenia poczyniłam
    Chusta mięsista, ściśle tkana, bardzo przyjemna w dotyku ( przypominała mi grubszą flanelkę). Wygląda na bardzo porządną, nie bałam się w nią wsadzić nawet 17 kg 5-latki ( ale tylko na chwilę hehehe)
    Śliczny kolor, bardzo energetyczny, taki akurat na porę letnią, ewent. wiosenną. No i ta owieczka...
    z uwagi na upały nosiłam pare razy w domu a na zewnatrz na krótkich trasach,każdorazowo max. przez 40 minut więc nie będe sie wypowiadać na temat nośności. Dodam tylko ze w tym akurat przedziale czasu chusta sprawdzała sie znakomicie- 8,5 kg 5 miesieczniak nie zjeżdżał, nie opadał itd. tylko węzeł wychodził jakis taki wiekszy ale to pewnie wina noszącej a nie chusty:/
    Acha, bardzo pasował mi rozmiar chusty, pierwszy raz nic mi sie nie plątało pod nogami
    Ogólnie, bardzo pozytywne wrażenia
    Dziekuję za możliwość testowania!

Uprawnienia umieszczania postów