Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chustę tkaną Lenny Lamb

Głosujących
106. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

1 0.94%
  • 2

4 3.77%
  • 3

17 16.04%
  • 4

48 45.28%
  • 5

36 33.96%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 164

Wątek: Lenny Lamb - chusty tkane

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar djdag
    Miejscowość
    Poznań/Kiekrz

Domyślnie

miałam w domu LL nadziewana czekolada - pierwsze wrażenie - mniam, ona naprawdę wygląda jak nadziewana czekolada Kilka razy, nie za długo (ok. 30 min) nosiłam w niej Martę i muszę powiedzieć, że ciężko mi się ją dociągało, brakowało mi sprężystości w tej chuście. Marta jest raczej niecierpliwa i ja muszę być dosyć szybka, no i niestety za każdym razem dociągnięcie chusty było "takie se".

Chustofanka Awatar ladybird
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Niedawno odesłałam nadziewaną czekoladę, ale dane mi było testować również (daaawno temu...) betulę. I choć przewertowałam cały wątek, nie znalazłam swojej recenzji... Spieszę wiec nadrobić.
    Betula nie powaliła mnie na kolana - ot po prostu chusta. Nosiłam w niej około 13 kilo dziecka i nie było bardzo ciężko, ale też nie odczuwało się, żeby znacząco odejmowała kilogramów. Chusta raczej cienka i miękka, czyli taka jak lubię.
    Nadziewana czekolada to nieco inna bajka, bo kolory ma zachwycające! I pewnie głównie z tego powodu bardziej przypadła mi do gustu. Tym razem nosiłam 2 miesięczne niemowlę i przez chwilę starszą siostrę niemowlęcia. I tu niestety już chusta nie dała rady - 14 kilo dało się mocno odczuć na plecach. Po chwili było mi dość niewygodnie i ciężko. Ale w sumie prawie 3 letnie dzieci nosi się już raczej nieczęsto? Przy mojej młodszej kruszynie chusta była doskonała. Mimo że dłuuuga, to kompaktowa - cieniutka raczej. Dobrze się dociągała, węzełek niewielki.
    byle do wiosny...

Chustopaleozoik Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Nadziewana czekolada, to kolejna chusta LL ktora mialam przyjemnosc testowac
    bardzo fajna chusta, mieciutka, lekko sie wiązalo i dociągalo, co w przypadku poprzednich np betuli bylo dla mnie nie do osiągniecia
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Uprawnienia umieszczania postów