Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chustę tkaną Lenny Lamb
- Głosujących
- 106. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
Chustonoszka
Testowałam Betulę. Ogólne wrażenie pozytywne. Śliczny kolor, taka energetyczna wiosenna zieleń, w sam raz na poprawę humoru kiedy za oknem szaro
Co do testów, to nosiłam w niej niecałe 9 kilo, więc stosunkowo niewiele
Szerokość w sam raz, tylko dla mnie mogłaby być troszkę dłuższa ale to subiektywna sprawa bo każdy dobiera rozmiar do siebie. Nosiłam głównie w 2x oraz kieszonce i muszę przyznać, że nośność ma super. Po dokładnym dociągnięciu miałam wrażenie, że dziecko jest do mnie przytwierdzone
, nic nie osiadało, ciężaru też nie czułam. Jedyny minus to sztywność (ja jednak wolę bardziej miękkie chusty), przez co miałam trudności w dociąganiu. Brakowało mi tego poślizgu, który ma chociażby perełka Nati ale to też moja subiektywna opinia, niektórym odpowiada taka twardość. Podejrzewam, że dobrze sprawdza się przy większych ciężarach bo naprawdę dobrze nosi
I rzecz najważniejsza, czyli stosunek ceny do jakości - w tej kategorii chusta wypada bardzo pozytywnie. Ogólnie wystawiam mocną 4.
Drugą chustą LL, jaką miałam przyjemność testować była Nadziewana Czekolada, i tu mega pozytywne zaskoczenie! Chusta super mięciutka, milutka w dotyku, przytulaśna, ładnie się dociąga, całkiem dobrze niosła moje słodkie 10 kg, poślizg też niezły. Poza tym bardzo przyjemne kolorki
Ogólne wrażenie bardzo dobre, dużo lepiej mi się w niej nosiło niż w Betuli.
Ocena: 4+
Bardzo dziękuję za możliwość testowania 
Aha, no i owieczka super
Ostatnio edytowane przez maariposa ; 17-05-2010 o 16:48
Powód: uzupełnienie recenzji
Uprawnienia umieszczania postów