Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chustę tkaną Lenny Lamb

Głosujących
106. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

1 0.94%
  • 2

4 3.77%
  • 3

17 16.04%
  • 4

48 45.28%
  • 5

36 33.96%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 164

Wątek: Lenny Lamb - chusty tkane

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Gościłam u siebie LL Nadziewaną Czekoladę. Oceny nie wystawiam, bo nie moglam porzadnie ponosić - awaria organizmu i niestety brak spacerów A nie ma to jak porządny spacer. Nosilam w domu. Zdjęcie kiepskie - przy sztucznym świetle nie oddaje uroku chusty.

1. Urzekło mnie zestawienie kolorów, bo one nie moje w sumie i nie przepadam za pasiakami, ale po wyjęciu z opakowania bardzo mi się spodobała. Ale dobór koloru i rozmiaru to już rzecz indywidualna
    2. Porządnie obszyta, przynajmniej żadnych sterczących nitek i innych niedoróbek (jak to czasem u didka bywa) nie zauważyłam.
    3. Trochę ciężko mi się dociągało - nie wiem na ile to wynika z mojego niedoświadczenia a ile z właściwości chusty. Nie wydawała mi się sztywna - IMO nawet zaskakująco miękka.
    4. na spacerze chciałam ocenic nośność, ale niestety nie mogłam po domu nosiłam dość krótko, ale jak na moje 10 kg slodkiego ciężaru nic mi nie opadalo i bylo wygodnie - jak na trudności techniczne (bolące plecy, ramię i zatkany kanalik )
    5. Bardzo porządna chusta za dobrą cenę
    Bardzo dziękuję za możliwość testowania

edit: zapomniałam napisać, że bardzo mi się podoba instrukcja - czytelna, w pdf, nie udało mi się przy jej pomocy zamotac nowego wiązania, ale to z powodu moich problemów technicznych
    Ostatnio edytowane przez espejo ; 20-11-2009 o 21:57
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

To ja tez dodam swoją opinię Niestety nie miałam okazji ponosić dłużej, moje dziecko odmawia współpracy dlatego też nie wystawię oceny. Ale musiałam użyć siły i chociaż raz zamotać

- Przede wszytkim cudne zestawienie kolorów - klimaty maruyamowe ja się zakochałam
    - Chusta miła, dość miękka jak na nówkę, nieźle się dociągała
    - Rozmiar L mega wielki dla mnie noszącej rozmiar 40, a teraz jeszcze posiadającej wielki brzuchol
    - Bardzo starannie odszyta
    - Metka - owieczka słodziak...(jedyne co, to mi ten jej zielony kolor nie podchodzi do różu i czekoladki, ale rozumiem, że metki są uniwersalne i w każdej chuście takie same...wiem marudzę, Zresztą metka jest mała i nie rzuca się w oczy)

Podsumowując to jestem bardzo miło zaskoczona. Mnie ta chusta przekonała Myślę, że znajdzie sie na liście w wiosennej wyprawce
    Tymek 20.05.2008 i Emilka 30.04.2010

Chusteryczka Awatar Asikka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Skończyłam dzisiaj testować nadziewaną czekoladkę. Lubię brązy ale to zestawienie nie bardzo mnie zachwyciło (wiem kwestia gustu).
    Rozmiar L zdecydowanie dla mnie za długi - plątałam się przy zawiązywaniu - dobrze, że wyraźnie zaznaczony jest środek (super owieczka).
    Chustę źle mi się dociągało (przynajmniej w 2x), ale jak się już udało, to wiązanie miało mały węzełek i nie trzeba było go poprawiać (nosiłam dziecko ciągle prawie przez 2 godziny i nie osiadało mi w chuście).
    Chusta jako jedna z niewielu nie wrzynała mi się w ramiona, jednak po kilkugodzinnym noszeniu czułam na ramionach ciężar 7,5kg córki.
    Sama chusta ładnie i starannie obszyta, ja miałam wrażenie, że w dotyku trochę śliska ale milutka i miękka.
    Chustę oceniam na 4
    Elficzka Em - 15.03.2009r i Elfik Ad - 21.05.2012r

Chustomanka Awatar Koire
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Jak dla mnie cudowna. Świetnie mi nosi, eleganco dociąga i długość L też bardzo mi odpowiada!

Kolory (chyba też mam czekoladowo-niebieskie paski), jak ich nie lubię, bardzo mi się podobają, na dodatek tak się MIENIĄ!!!

Jestem zachwycona, baaardzo duży plus!!!
    Gosia-mama Poli 09.09.2008 i Olafa 21.05.2012

http://koiremoress.wordpress.com/

Chusteryczka Awatar rosass
    Miejscowość
    Góry izerskie

Domyślnie

Jestem świeżo po testach pasiaczka i uważam, że to bardzo niedoceniana chusta.
    Wspaniale się dociąga, mięciutka jak owieczka i mięsista i mocna tak jak lubię, do tego polska i przystępna cena.
    Na pewno poleciłabym dla osób rozpoczynających chusto-przygodę!
    I tym którzy chcą długo nosić!

no i zdjęcie w Akcji
    GAJENKA-23.12.08
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chustomanka Awatar Koire
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rosass Zobacz posta
    Jestem świeżo po testach pasiaczka i uważam, że to bardzo niedoceniana chusta.
    Wspaniale się dociąga, mięciutka jak owieczka i mięsista i mocna tak jak lubię, do tego polska i przystępna cena.
    Na pewno poleciłabym dla osób rozpoczynających chusto-przygodę!
    I tym którzy chcą długo nosić!
    Własnie jest miękka i mięsista. Niedoceniana bardzo! A wspaniała! Jestem zachwycona - co się powtarzam tu
    Gosia-mama Poli 09.09.2008 i Olafa 21.05.2012

http://koiremoress.wordpress.com/

Chustomanka Awatar tysiula
    Miejscowość
    Piaseczno, mazowieckie

Domyślnie

Odleciała od nas Betula. To druga chusta (w ogóle) z jaką miałam przyjemność. Kolorek jest super, żywy i energetyczny .

Pierwsze dociąganie po praniu - słabiutko - sztywna, szorstka, nie chciała współpracować, ręce mnie rozbolały od ciągnięcia, a i tak nie dociągnęłam tu i ówdzie.

Kolejne motania już o wiele lepiej, złamała się trochę, jednak w porównaniu z moją Nati nadal była/jest sztywnawa . Ale za to dużym jej plusem jest niośność, trzyma dziecia znakomicie, nie czuć ciężaru i po długim spacerze nic nie opada . W ogólnym rozrachunku daję jej 4+.

Dziękujemy za możliwość testowania .

4pupy - naturalnie dla pupy
    "Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
    Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
    D. Adams

Uprawnienia umieszczania postów