Kolor chusty jest śliczny, owieczka bombowachusta trafiła do mnie w gorące dni i poszłam w niej tylko na jeden krótki spacer, więc trudno mi się obiektywnie wypowiedzieć. tego dnia ciężko mi się dociągało i chyba nie dociągnęłam jej specjalnie dobrze, więc nic dziwnego, że po jakimś czasie było mi po prostu niewygodnie. Oceny nie wystawiam, za mało testowałam. Dziękuję za możliwość wypróbowania chusty.

chusta trafiła do mnie w gorące dni i poszłam w niej tylko na jeden krótki spacer, więc trudno mi się obiektywnie wypowiedzieć. tego dnia ciężko mi się dociągało i chyba nie dociągnęłam jej specjalnie dobrze, więc nic dziwnego, że po jakimś czasie było mi po prostu niewygodnie. Oceny nie wystawiam, za mało testowałam. Dziękuję za możliwość wypróbowania chusty.
Odpowiedz z cytatem

)
Elficzka Em - 15.03.2009r i Elfik Ad - 21.05.2012r

, nic nie osiadało, ciężaru też nie czułam. Jedyny minus to sztywność (ja jednak wolę bardziej miękkie chusty), przez co miałam trudności w dociąganiu. Brakowało mi tego poślizgu, który ma chociażby perełka Nati ale to też moja subiektywna opinia, niektórym odpowiada taka twardość. Podejrzewam, że dobrze sprawdza się przy większych ciężarach bo naprawdę dobrze nosi