Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chustę tkaną Lenny Lamb

Głosujących
106. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

1 0.94%
  • 2

4 3.77%
  • 3

17 16.04%
  • 4

48 45.28%
  • 5

36 33.96%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 164

Wątek: Lenny Lamb - chusty tkane

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

Mi osobiście LL dużo trudniej dociaga się niż Natka.

Jednak nie wiem, czy to nie ma związku z tkaniną bo LL 100%bawełna (i kupiona ze 3 lata temu- jestem drugą właścicielką i może jest to "stara LL", bo czytałam, ze trudniej sie dociągają), a Natka jedna bambus+len (złamana, kupiona tutaj), a druga bawełna+len (mam od nowości).

Niemniej- od kiedy mam Natki, LL czeka na swoją kolej.

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

LL sprzed trzech lata to "stara" LL, na pewno sztywniejsza. Jakbys maiła taka sprzed roku - to juz jest super.

Błękitna Laguna to nowy model LL, w sprzedaży od lata 2012, nie będzie taka jak Betula (Betula to moja pierwsza chusta była, ponad 5 lat temu - sztywna i szorstka, ale jak nosiła!!!!!! marzenia. Miałam ja do końca, nosiła nawet 3 letnią Lidkę

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustonówka Awatar mirosia
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Betula napewno jest chustą nie do zdarcia, mnie nie zniechęciła do noszenia, ale wiele początkujących osób myślę, że mogłaby Szkoda mi się z nią było rozstawać, ale tylko z sentymentu, że to moja pierwsza chusta.
    Dlatego teraz planuję też zakup LL, bo są to porządne chusty, które będą nosić i nosić i to niezłe ciężary, ale betula jednak to dla mnie "zatrudna" chusta, choć tak jak już pisałam plus wielki za to, że dzięi niej inne dociągnięcie innej chusty to teraz dla mnie pikuś

Chustonówka Awatar mirosia
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

A więc zakupiłam błękitną Lagunę i pomimo, że nowiutka i niezłamana, to super mi się ją zawiązało i dociągnęło. Kolory piękne już nie mogę się doczekać jak będzie ciepło i będziemy się w niej pokazywać

Chustofanka Awatar świetlik
    Miejscowość
    Bydgoszcz/Nowy Duninów

Domyślnie

Mam nową wersję bawełnianego LL i Little Frog.
    Dzieć obecnie waży 6,5 kg, nie siedzi, trzyma głowę.
    Lenny dużo fajniej mi pracuje - łatwiej dociągać, jest bardziej miękki. A obie chustki mamy tak samo długo. LL nieco łamałam na początku, LF trochę mnie - stąd różnica?
    W LL po 1,5 h spacerze jest ok - nie wrzyna się, dobrze trzyma. Fajna chustka.

Chustomanka Awatar onka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Ja też mam porównanie LL i Little Frog. Jako swoją pierwszą chustę kupiłam Little Frog i była ok chociaż dość ciężko mi się dociągało, ale może to ze względu na moje (nie)umiejętności. Niedługo później kupiłam LL bawełnianą prawie nową i muszę powiedzieć, że odczułam różnicę. LL jest bardziej miękka i o wiele lepiej mi się wiązało. LF poszła na sprzedaż, a ja obecnie używam wymiennie LL bawełny i LL z bambusem i obie bardzo lubię.

Chustofanka Awatar precikuranowy
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ja miałam LL (albo leśna niezapominajka, albo niebieska dalia). Niestety mojego serca nie podbiła- szybciutko poleciała dalej. Mam porównanie z Rapalką i Storczem- i wypada, jak dla mnie najsłabiej. Po prostu lubię "porządny kawałek bawełny". Aha- mam pytanko odnośnie rozmiarówki- nie wiem, czy ja trafiłam na jakiś felerny model, ale w M-ce wiązałam się na skosach- a zarówno w storczu 4,6, jak i w rapalce to zostają mi ogony do ziemi
    Natalia (03.10.2008), Bartuś (15.04.2013)
    i Alicja
    - aniołek... (06.04.2014- 11 tc.*)

Uprawnienia umieszczania postów