Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chustę tkaną Lenny Lamb
- Głosujących
- 106. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
Chustoholiczka
Gościłam u siebie LL Nadziewaną Czekoladę. Oceny nie wystawiam, bo nie moglam porzadnie ponosić - awaria organizmu i niestety brak spacerów
A nie ma to jak porządny spacer. Nosilam w domu. Zdjęcie kiepskie - przy sztucznym świetle nie oddaje uroku chusty.

1. Urzekło mnie zestawienie kolorów, bo one nie moje w sumie i nie przepadam za pasiakami, ale po wyjęciu z opakowania bardzo mi się spodobała. Ale dobór koloru i rozmiaru to już rzecz indywidualna
2. Porządnie obszyta, przynajmniej żadnych sterczących nitek i innych niedoróbek (jak to czasem u didka bywa) nie zauważyłam.
3. Trochę ciężko mi się dociągało - nie wiem na ile to wynika z mojego niedoświadczenia a ile z właściwości chusty. Nie wydawała mi się sztywna - IMO nawet zaskakująco miękka.
4. na spacerze chciałam ocenic nośność, ale niestety nie mogłam
po domu nosiłam dość krótko, ale jak na moje 10 kg slodkiego ciężaru nic mi nie opadalo i bylo wygodnie - jak na trudności techniczne (bolące plecy, ramię i zatkany kanalik
)
5. Bardzo porządna chusta za dobrą cenę 
Bardzo dziękuję za możliwość testowania
edit: zapomniałam napisać, że bardzo mi się podoba instrukcja - czytelna, w pdf, nie udało mi się przy jej pomocy zamotac nowego wiązania, ale to z powodu moich problemów technicznych
Ostatnio edytowane przez espejo ; 20-11-2009 o 21:57
Truscaffkowa Marzenka 
starszy i młodszy .... bardzo mi urośli
Uprawnienia umieszczania postów