chciałabym małą radę.
mam do wyboru na szybko Lenny Lamb ognisty tulipan, nati fale dunaju albo rapalkę z wzorami w wyższej cenie i ciężko mi wybraćbo kolory i wzory podobają mi się wszystkie, wiec trzeba wybrać firmę
pomożecie?
Mi się wydaje że nati łatwiej złamać.
http://katarzynapiechowska.pl/
Instruktor techniki wykonywania Masażu Shantala dla potrzeb rodziców i opiekunów dzieci
Doradca noszenia dzieci w chustach po kursie podstawowym Die Trageschule ®
Masaże relaksacyjne
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Moją pierwszą chustą i do niedawna jedyną była LL Betula (co zresztą widać w avatarze). Kolor wybrany nie przeze mnie bo to prezent. Początki wiązania były masakryczne, megasztywna, twarda chusta. Aż bolała skóra jak ją dociagałam, wrzynała się w ramiona. Ciężko ją dociągać mi było ja do samego końca jej posiadania. używana przez prawie 8 miesięcy, tylko troszeczkę zmiękła, a po każdym praniu tawrda jak skała. Z każdym praniem farbowała i spierał sie kolor. Dopiero jak zakupiłam leśną niezapominaję kółkową jakieś 2 miesiące temu zobaczyłam, że chusta nie musi być taka sztywna i twarda. leśna niezapominajka jest naprawdę fajna, mięciutka, po betuli każda chyba chusta będzie mnie zachwycać swoją miękkością.
Teraz zastanawiam się nad Błękitną Laguną, takie fajne kolorki na wiosnę/lato, ale szczerze to się trochę boję, że ten wzór będzie taki jak ta nieszczęsna Betula.
Ale fakt jest taki, że dzięki tej Betuli inne chusty to pikuś do zawiązania i dociągnięcia![]()
Ostatnio edytowane przez mirosia ; 12-02-2013 o 21:53
Mi osobiście LL dużo trudniej dociaga się niż Natka.
Jednak nie wiem, czy to nie ma związku z tkaniną bo LL 100%bawełna (i kupiona ze 3 lata temu- jestem drugą właścicielką i może jest to "stara LL", bo czytałam, ze trudniej sie dociągają), a Natka jedna bambus+len (złamana, kupiona tutaj), a druga bawełna+len (mam od nowości).
Niemniej- od kiedy mam Natki, LL czeka na swoją kolej.![]()