gdzie jest watek testowy? bo widze tylko bambus i welne
gdzie jest watek testowy? bo widze tylko bambus i welne
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Od ponad 2 miesięcy mam LL betulęTo moja pierwsza chusta i jak ją rozpakowałam to trochę się przestraszyłam, bo była bardzo twarda, co ja piszę
nadal jest twarda, ale na początku można było nią zabić
i choć nadal ciężko ją dociągnąć i czasem klnę jak ją motam, to jest jednak moją ukochaną chustą
Ale do rzeczy:
1. Twarda-trzeba łamać.
2. Dość gruba.
3. Ma ładny żywy kolor, moim zdaniem trochę różni się od koloru prezentowanego w reklamie.
Przed tobą długa droga
Więc powiem ci
W życiu najtrudniej
Nauczyć się żyć
Reszta jest milczeniem
Więc lepiej milcz
Bo tylko ta cisza
Nie kosztuje cię nic.
no pewnie ze bym chciała
napisze na pw cos wiecej ale teraz spadam do pracy i nie moge sie skupic![]()
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
AS na Twoich zdjęciach czekoladka świetnie wygląda, kolory nasycone...Rewelka!
Zdjęcie reklamowe zatem chyba nie oddaje w pełni walorów wizualnych chusty.
LL to dla mnie wielkie zaskoczenie na plus!! Kupiłam Leśną niezapominajkę z myślą o warsztatach, bo pasiak, niebrudzący się raczej, niedrogi, a chusta mnie powaliła - mięciutka, porządna, genialnie dociągająca się. Kolory zupełnie nie moje, ale myślę, że od czasu do czasu i my się w niej trochę ponosimy. Myślałam, że będzie trochę dłuższa - M ma 4,4. Węzeł mały, nośność fajna, na razie nosiłam moją córkę 8 kg w plecaku prostym wykończonym tybetanem, w 2x i nawet w kieszonkę dała się zamotaćWszystkie wiązania super. Dla mnie bomba.
W porównaniu do LL, jaką miałam w rękach jakieś 2,5 roku temu to zupełnie inna bajka.
Mam też krótką Magnolię, z tych starszych bo bardzo wąska, 50 kilka cm ma. Mocno się gniecie. W sumie nadaje się wg mnie tylko na kangurka, ew. wiązania na biodrze.
Ale też jest milutko-mięciutka i dość śliska.
Mam też bambusa LL, ale to już inny wątek![]()
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl