-
-
Chustomanka
a jakies inne argumenty przeciw? bardziej przycisnieta jest glowka w pionowym pasie (w moim odczuciu) i bardziej sie buntowal na poczatku, jak mial w poziomym pasie nigdy sie nie przydusil, mogl obracac glowe. dzis wlozylam mu w pion i nie mogl sam sobie jej obrocic. Mial nos wcisniety w swoje piastki.
-
Chusteryczka
-
Chustomanka
nie upieram sie, dzis nosilam nie naciagajac kapturka, nie chce robic czegos zle. Ale jak nie zrobilam kapturka to wlasnie nie obracal glowy, glowa tez mu nie odpada ode mnie jak sie pochylam. Wiec chyba dociagam. Moze uda mi sie jakies zdjecie wrzucic. Jak naciagalam kapturek to faktycznie wokol karku robilo sie luzniej, ale glowa nadal nie odpadala, mogl jednak obracac ja z prawej na lewa. troche sie obawialam tego luzu wokol karku, ale widzialam ze jednak glowka sie nie kiwa. Ten kapturek robilam nie z nadmiaru materialu, ale zeby nie brac czapki, bo Jeremi jej nie lubi. Pogladalam zdjecia innych pan, uswiadomilam sobie ze nikt tak nie naciaga tego poziomego pasa. I dlatego nie wiem czy to szkodliwe czy nie. Na razie przestalam tak robic, skoro mowicie zeby tak nie nosic, ale zastanawiam sie nadal 
ps.przepraszam za brak polskich znakow, ale moj komp takowych nie posiada.
-
Chustopróchno
-
Chustomanka
aha. no coz, wygrzebalam dzis caly worek czapeczek-szukamy tej co by sie chociaz znosnie nosila.
-
Chustonówka
Uprawnienia umieszczania postów