Tsumiko![]()
Rany, jak to dobrze że to ściema. Znaczy dobrze, że raczej nici z transakcji, bo ja już zaczęłam kombinować nad geldem
.
jeszcze kochana nikt nie napisal,ze to sciema,na tbw laski PONOC otrzymywaly maile od didka z potwierdzeniem,pozniej powstala ta lista,zart z pierwszego kwietnia byl na jakims obcym serwerze tutaj wyglada to jak fakt faktyczny
tak czy owak ceny pawi pewnie pojda na leb na szyje,chyba ze o to komus chodzi...no chyba ze sprawa sie rozwikla w ciagu kilku dni
mysle ze ceny polecą dopero jak się słowo ciałem, ekhm pawiem, stanie
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
ciekawe tylko co za pawie będą. Ja obstawiam, ze będzie to co innego niż fiolet albo czerń. No i może jakaś domieszka?
Skoro napisali, że da każdego wystarczy to chyba nie ma co zamawiać na stronce - nasi dystrybutorzy zamówią dla nasZazwyczaj didek pisze jak coś ma być mocno limitowane.
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Ja tak pomyślałam, ze może ktoś zrobił odnośnik z tej strony do maila didymosowego i teraz didkowi zapychaja skrzynke maile z prośba o pawieżeby zmusić do reedycji.
Swoją drogą trudno mi uwierzyć, że pawie mieliby utkać bez limitu.
I chyba zbyt szybko szybko ucieszyłam sugerowaną ściemą-ale to wszystko w obawie przed zasobnością portfela.
no właśnie - skoro pawie mają być bez limitu to po co didek wystawia stronę do zapisywania się na pawie ?
Ala i Hania 2009, Ewa 2012