no więc dziś zrobiłam bezpośrednie porównanie: najpier Hanię na plecach uśpiłam w starych pawiach, potem Alę w nowych. Wynik testu jest taki, że nowe pawie niestety przegrywają ze starymi z kretesem...
Ostatnio edytowane przez MartaS ; 20-11-2010 o 13:30
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Niestety mam to samo odczucieTym bardziej mi smutno bo za stare dałam połowę mniej niż za nowe
![]()
ale serio, że aż tak beznadziejnie noszą?![]()
K. 2009M. 2012
nie to że beznadziejnie, tragedii nie ma, ale wiesz zawsze będzie się je porównywać do tych z pierwszej edycji
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
e tam, ja dla tych co nie maja porownania ze starymi-nowe pawie super nosza, po porzadnym dociagnieciu nic nie opada, nawet z moim 11 kilogramowym ladunkiem niezmiernie ruchliwym i wierzgliwym
fociszcze na zachete:
![]()
łee..znów zachorowałam na pawie...help!!!
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
Jakbym miała jedne sprzedać to bym sprzedała nowe. To poprostu bawełna, porządna, ale bawełna. A rocznicowe pawie... to bajka![]()
No to super! Postaram się dotrzeć, choć mamy mieć gościa. Ale z drugiej strony gość jest w ciąży, to może ja wezmę i pokażę fajne, chustowe mamy: niech już teraz chłonie atmosferę i łapie bakcyla![]()
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
a ja się nie nastawiam na super noszenie tych nowych, bo nośnych chust u mnie dostatek, po prostu mam ochotę na kolejne pawie
ciekawe jakie są, może jeszcze w tym tygodniu do mnie dojdą
„Dziecko najwięcej miłości potrzebuje wtedy, gdy najmniej na nią zasługuje”
Zuzia '02, Janek '04, Ewa '08