Mary-Anne pięknie napisane
Beata wiem co czujesz, my mamy farta, ze u nas jest duży ogród przed kościołem i wszystkie dzieciaki tam sobie biegają, nasz biega wyjątkowo głośnoa jak wchodzimy do środka tylko na czas komuni to jest niesła jazda

tylko, że twoja Ania będzie musiała na bieganie jeszcze troche poczekać
ostatnio słuchałam jakiejś konferencji, okazuje się, że mimo wszystko dobrze jest jednak uczyć dzieci /uświadamiać im to co się dzieje na mszy bo mimo swojego zabiegania
są w stanie dużo zrozumieć ... tylko, żeby jeszcze ktoś powiedział mi jak to zrobić

Biedronka może wyporzyczę sobie Twoich teściów ?bo mi czasami ręce opadają

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem

Oj! Jaką sensację wzbudziłam! Jak ludzie wracali z posypania popiołem, to specjalnie koło nas przechodzili i zaglądali, hihi Śmiesznie było! Zawsze w chuście chodzę, ostatnio w kółkowej i MT.
 Oj! Jaką sensację wzbudziłam! Jak ludzie wracali z posypania popiołem, to specjalnie koło nas przechodzili i zaglądali, hihi Śmiesznie było! Zawsze w chuście chodzę, ostatnio w kółkowej i MT.
 Zamieszczone przez Mary-Anne
 Zamieszczone przez Mary-Anne

no i ostatnio go z przykrością zasmokowałąm przy tych harcach
  no i ostatnio go z przykrością zasmokowałąm przy tych harcach  

bardziej na  temat dzieci w kościele (ale chusta też tam występuje)
  bardziej na  temat dzieci w kościele (ale chusta też tam występuje) 
  często zasypia. Z tym, ze MIchałek zasypia śmiesznie  - bo zasypiając mruczy i to dosc głosno
  często zasypia. Z tym, ze MIchałek zasypia śmiesznie  - bo zasypiając mruczy i to dosc głosno 

). Stoję na mszy, a dzieć, mimo, że nakarmiony przed wyjściem, zaczyna mi baraszkować ryjkiem w dekolcie i wyć ze złości. No i nie było wyjścia - cyc wyciągnięty na mszy
). Stoję na mszy, a dzieć, mimo, że nakarmiony przed wyjściem, zaczyna mi baraszkować ryjkiem w dekolcie i wyć ze złości. No i nie było wyjścia - cyc wyciągnięty na mszy  . W pale się nie mieści
. W pale się nie mieści 

08.2005
 08.2005  06.2010
  06.2010 

]
 ]
						 Patryk 2011
Patryk 2011