O fuk, a mnie się zdawało, że odkładanie na pawie, które kosztują ponad 1000zł (o ile ktos mi je sprzeda w ogóle
) jest czystym szaleństwem...
ALE 4000 euro, trzeba chyba być nienormalnym
.
O fuk, a mnie się zdawało, że odkładanie na pawie, które kosztują ponad 1000zł (o ile ktos mi je sprzeda w ogóle
) jest czystym szaleństwem...
ALE 4000 euro, trzeba chyba być nienormalnym
.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Rozumiem ,ze na tę chustę z ebaya kupiec się znalazł... Mysle ,ze jak sie ma duzo forsy to z oczywistych względów się ją łatwiej wydaje. Gdyby mnie było stać na chuste za 2 tys i bardzo bym jej pragnela, to bym kupila. Zresztą , czy 500 zł na ten przykład ,za 5 m szmaty to mało?
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Zwykłe ciuchy za bajońskie sumy,bo za metkę się płaci- tego też nie zrozumiem.
Co innego obrazy/antyki, bo to sztuka.
Hmmm, chyba to z mojego wychowania wynika, bo choć moi rodzice nie mogą narzekać na brak pieniędzy, to nigdy nie kupowali nam nawet głupich jeansów lee, bo "nie będą za metkę płacić", skoro identyczne można w "normalnym" sklepie kupić za 100zł.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Najdroższa chustą jaką widziałam były limitowane czerwone pawie (utkane na 35 lat didymosa) na ebay za ponad 6000 euro, nie wiem czy poszły, ale aukcja tu na forum spowodowała drżenie wielu serc...![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
jak mi mąż zacznie marudzić na cenę Girasola to mu podrzucę jakiś kwiatek cenowy![]()
Nie do końca się z tym zgodzę. Dziadek mojego męża mówił, że jest za biedny, żeby tanio ciuchy, buty itp. kupować. Kupował na parę lat dobre ciuchy, markowe a nie spodnie na jeden sezon.
I coś w tym jest, bo ja sama kupując buty sportowe no name nie cieszyłam się nimi nawet rok. Rozleciały się. A kupując firmowe po 7 latach kupiłam kolejne. Po w miarę intensywnym użytkowaniu, kilkunastu praniach w pralce puściły na szwach. I nie wyrzuciłam ich. Na ogródek mam albo jak idę śmieci wyrzucić![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Łoooo matko!!! Nasz samochód był tańszy niż niejedna chusta![]()
No fakt ładna "szmatka" ale nie dałabym tyle![]()
Ciekawa jestem jaka chusta teraz jest najdroższa.
Serio pytasz?
Teraz trzeba wziąć pod uwagę czy pieniądze poszły w prywatne ręce czy nie. Widziałam zawrotną cenę za chustę, z której zysk poszedł w części na cele charytatywne.
Tu można popatrzeć i pochrupac popcorn:
http://hyenacart.com/stores/Spots_co...&submit=Search
A serio serio - wyżej chyba nie było nigdy:
http://hyenacart.com/SpotsCorner/st/...dwoven-wrap-up
ale to za pas 24m do pocięcia....i tak relatywnie duzo...250$/m...
Całkiem poważnie pytam. Chusty tu przedstawione nie mają już takich zawrotnych cen więc byłam ciekawa co teraz jest naj.
Ta ostatnia chusta to ładna nawet ale cena cudna.