Czy ktoś posiada i może opisać?Zwłaszcza leo kółkowy jak sie zachowuje.
Bardzo dziękuję![]()
Czy ktoś posiada i może opisać?Zwłaszcza leo kółkowy jak sie zachowuje.
Bardzo dziękuję![]()
ja posiadam leo rouga.Nie mam porównani z innymi kółkowymi niestety.Jak dla mnie moja chusta jest oprócz tego,że śliczna,mięćiutka to jeszcze świetnie się dociąga.
ja mam storcha pasiaka i miałam długo leo-całkowicie różne materiały.
nie sądzę,żeby miało to akurat znaczenie przy chustach skośnokrzyżowych-w kółkowej wg. mnie ważne jest baaardzo jak ramię jest szyte-na zakładki czy na płasko-to wiele znaczy dla wygody.
tak samo,jak to czy wielkość kółek dopasowana jest do grubości materiału.
mam też kółkową babylonię i miałam kangoogoo,stąd moje wnioski porównawcze.
maga,a czy mogłabyś porównać te rózne chusty? PlisssJa mam kółkowa babylonię.
średnio da się porównać, bo ja mam stary model-najwygodniejszy zresztą (duże kólka i ramię na płasko), z tego co wiem, to teraz kółkowe storcze szyte są typowo, czyli jak w babylonii.
Mam kółkową Annę. Bardzo lubię w niej nosić, bo świetnie radzi sobie z moją, już dość ciężką panną. Nie mam żadnego kłopotu z dociąganiem, chusta świetnie się układa, choć na początku była dość sztywna. A kolory są po prostu piękne.
Jestem szczęśliwą posiadaczką kółkowej Inki z płaskim ramieniem.
Nie ma da mnie wygodniejszej chusty kółkowej, a kilka już miałam okazję wypróbować
Niezwykle łatwo się dociąga i super nosi moje 12kg szczęścia. A kolory - bajkowe.
Zgodzę się z przedmówczynią, że na początku materiał był trochę sztywny, ale przeciąganie przez kółka szybciutko go złamało![]()
![]()
Miałam kółkowego Ulli z płaskim ramieniem, i żałuję że go sprzedałam. Ramię ultrawygodne, świetnie noszący materiał. Tylko dla mnie ta chusta była nieco za krótka, ale ja jestem bardzo wysoka.
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
mam leosia kółkowego z płaskim ramieniem. bomba, ramię idealne, chusta dobrze się dociąga, świetnie nosi i trzyma, no i jak to leoś, nie jest w ogóle sztywna
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
posiadam od września chustę kółkową z bawełny organicznej - morelkę w celtyckie wzorki
zmierzyłam już w sklepie, porównując ją z Babilonią - ta choć nowa lepiej się dociągała w kółkach (BB byłą próbna na stanie w sklepie u Vegi)
jest dość cienka więc dobra na lato, ale w moim przypadku spełnia swoją rolę przez cały rok i również na grubsze ubranko
idealna do schowania w torebce, zajmuje malutko miejsca
ramię bardzo wygodne, odejmuje córce kilogramów, mi jest wygodnie stać i iść, nawet jak mała uśnie
żywe kolory przyciągają spojrzenia
![]()
Ostatnio edytowane przez Dorocie ; 01-12-2010 o 11:14
Różyczka'10 Anielka'13 (*) Jaś'15
a ja mam lilkę z ramieniem już tym standardowym i jestem zachwycona, całe lato śmigałyśmy. Na początku tak jak dziewczyny pisały była troszkę sztywna ale szybko się wyrobiła. Miałam na próbę chustę z płaskim ramieniem, ale mi nie bardzo ono pasowało bo jestem raczej chudzinka z wąskimi ramionami i wtedy kółka lądowały nie w tym miejscu co trzeba.
Pyzatka (3.10.09)