Wiem że są wśród nas takie znaczynie tematu które mogłyby porównać wszystkie plusy i minusy.
Bardzo proszę o głos![]()
Wiem że są wśród nas takie znaczynie tematu które mogłyby porównać wszystkie plusy i minusy.
Bardzo proszę o głos![]()
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
Dobra to Wy tu piszcie bo to się przyda na przyszłość a ja w tym czasie kupię sobie Beco i przetestuje![]()
Zuzia, a gdzie zamawiasz? Można dostać Beco w Polsce?
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
Było jedno u Ani![]()
szkoda, że nie było dwóch![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
aaaaa, już widzę na bazarku... śliczne![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Mój blog
na jesieni pewnie będę krówkę sprzedawała jeśli byś chciała![]()
ale ktore beko?
beko butterfly to moim zdaniem porazka.
jest w nim zbyt wiele warstw materialu - nie dosc ze panel (panela???) to jeszcze dodatkowo wszyte siedzonko dla noworodka.
moim zdaniem to wylacznie opcja zimowa!
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden
no ja sie musze zgodzic z kashinka. przymierzalam i faktycznie tych warstw jest taaak duzo. na pewno nie jest to dobre rozwiazanie jak jest cieplo.Zamieszczone przez kashinka
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Ania, ja chcę baaardzo na jesieni, nawet terazZamieszczone przez Ania z Tulikowa
![]()
![]()
dzis bylo w cambridge spotkanie slingmeet i sobie dlugo i rozmaicie mierzylam beco 4th gen i manduce.
beco 4th gen nie ma wszytego siedziska dla niemowlakow, beco butterfly ma, i to jest jego minusem - w moich oczach.
beko i manduca sa wygodne na przodzie - nawet u tak niskiej osoby jak ja- bo pasy naramienne mozna z tylu skrzyzowac, dzieki czemu unika sie gabczastych 'wkladek' pod pachami, ktore ja czuje jesli mam pasy biegnace z gory na dol.
na plecach - tak grubo wypelnione pasy naramienne to nie dla mnie, znow czuje je pod pachami, bo odcinek wypelniony jest na tyle dlugi, ze mnie siega az pod pachy. beco ma grubsze niz manduca.
chociaz wole te w manduce od tych w beco, totalnie, bo jest wiecej mozliwosci ich dopasowania, dociagniecia itd.
bardzo mi sie podobaja kolorowe panele beco, ale to ze w manduce mozna regulowac glebokosc panela (-li) jest plusem, totalnym, jak i to ze pasy manduki maja wiecej mozliwosci dociagniecia i dopasowania.
wynik: manduca wygrala![]()
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden