Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Znacie portal "Mały Podróżnik"?

Chustofanka Awatar omulka

Domyślnie Znacie portal "Mały Podróżnik"?

Trafiłam na niego jakiś czas temu i nie mogłam się oderwać. Prowadzi go małżeństwo podróżujące z dwójką synków. W dziale Porady dla podróżujących z dzieckiem jako niezbędny ekwipunek, obok GPS-a, fotelików samochodowych, wózków jest dział chusty, gdzie autorzy opisują swoją historię noszenia (starszy chłopiec był noszony w nibychuście-torbie, przy młodszym odkryli chusty wiązane i stwierdzili, że to idealne rozwiązanie).
    Zdjęcie z wypraw są piękne, bije z nich takie ciepło .
    Udowadniają, że z małym dzieckiem można zwiedzić cały świat, a chusta bardzo w tym pomaga. Cytat:
    "Gdy w październiku wyruszyliśmy na pierwszą wielką wyprawę w Bieszczady nasz sześciotygodniowy maluszek zdobył w ten sposób Połoninę Wetlińską, a tydzień później Sokolicę w Pieninach. Przespał większość drogi, domagając się jedynie co dwie godziny jedzenia, a co najważniejsze mimo wiatru i chłodu było mu cieplutko! Teraz bez długiej chusty nie wyobrażam sobie życia."

Dla zainteresowanych link:
    http://www.malypodroznik.pl/

Chusty pojawiają się głównie w galeriach z 2007 roku. Jedyne, co trochę boli, to fakt, że na początku jeden z malców był noszony przodem do świata (w niektórych instrukcjach chust są takie wiązania), ale potem pojawiło się sprostowanie i wyjaśnienie, czemu tak robić nie wolno.
    Miłej lektury!

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Bardzo fajny portal. Gratuluje tym ludziom odwagi, żeby ruszać w tak dalekie wyprawy z malcami. Pokazuje to, że można spełniać swoje marzenia, a dzieci nie są przeszkodą, jak wiele osób uważa, wręcz przeciwnie, pozwalają nam realizować się w pełni. Ja już nie mogę doczekać się naszej pierwszej podróży z synkiem, mam nadzieję, że wiosną się uda Chusta jedzie z nami obowiązkowo Nie wyobrażam sobie innego scenariusza.

Ale te zdjęcie w chuście przodem do świata... ała...
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

znamy,kilka razy pojawiał się na forum link
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustofanka Awatar omulka

Domyślnie

To przepraszam, że dubluje temat. A swoją drogą chyba muszę się nauczyć lepiej obsługiwać wyszukiwarką, wklepałam, sprawdziłam i nic nie znalazłam tutaj o tym . Nic to, technika widać czasem mnie przerasta..

Uprawnienia umieszczania postów