Właśnie na Mini mini leciała jakiaś bajka (nie wiem co to, bo trafiłam przez przypadek tylko na ten fragment), w której chłopiec opowiadał, że jego mama wkłada dzicko w chuscie na plecy i ma dzięki temu wolne ręce żeby łowić ryby

Chusta na Mini Mini
 Chusta na Mini Mini
				Właśnie na Mini mini leciała jakiaś bajka (nie wiem co to, bo trafiłam przez przypadek tylko na ten fragment), w której chłopiec opowiadał, że jego mama wkłada dzicko w chuscie na plecy i ma dzięki temu wolne ręce żeby łowić ryby

nie widziałam, ale to na 100 proc. globtroter glover

Globtroter Grover na bank!! Też to widziałam. A swoją drogą, kto wymyślił taki tytuł programu dla dzieci, znacie malca, który potrafi to wymówić?

a widzieliscie taka bajke na tvp1 czy tvp2 o malym murzynku i jego plemienieu...?
tam co chwile kobiety i dziewcyznki nosza w kangach
a w groverze chyba dwa razy widzialam juz odcinek gdzie mamy z dziecmi w chustach czy nosidlach byly...jeden odcinek byl w peru na bank a drugi..chyba afrykanski jakis..

Ja widziałam wiele razy tę scenę w Gobtoter Grover. Bardzo lubię tą scenę. Niedawni widziałam też mamę z dzieckiem tak poniżej pół roku w typowym sztywnym wisiadle przodem do świata w bajce o Kitce i Pomponie

Też widziałysmy dzis tę bajkęTo był Grover, gdy krzyknęła, że mama w chuście jest u Grovera Lucia zaczęła piszczeć i pokazywac palcem na telewizor