Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
Ja bym może do elips czekoladowych grubością porównała, ale rybki jeszcze w pudełku, więc może po praniu będą grubsze od elips?
Uff, a ja myślałam, że wszystkie chusty takie ciężkie i grube są, a ja po prostu zaczęłam od jednej z najgrubszych
. Na szczęście jutro będę miała dmuchawce, więc i próby motania będą (chyba) łatwiejsze. Bo po rybach aż mnie ręce bolą. Ale piękne są, więc zostają
Choć jednak trochę przydługa na mnie ta 6. Eee, dam radę
![]()
Macnęłam nino SH i rybki razem i grubsze nie są, ale bardziej zbite. Ciężkie pieruńsko po praniu, tak zbite, że już nie ma jak się zbić bardziej![]()
Dziewuchy a rybki w pralce pierzecie czy ręcznie?moje jutro powinny w końcu dotrzeć i nie wiem jak się z nimi obejść.
Ja wszystkie wełny/kaszmiry pralką traktuję(oczywiście program do wełny).
Najpierw ambitnie zaczęłam ręcznie, ale ciężka cholera, więc dokończyłam w pralce![]()
Jeszcze schnie, ale kolor sie zmienił. Taki soczyście trawiasty sie zrobiłWąchałyście te ryby? Pachną owczą wełna
![]()
Też lubięMoje góralskie korzenie sie odzywają hehe Ale żadna chusta wcześniej tak nie pachniała....
Zapach naturalny, ale dla mnie to pierwsza didkowa chusta, która tak pachnie.
a co z wirowaniem?na zero dac?ale to grubas jest!!!!!
ja wirowałam na 800
dziewczyny! katujecie mnie. bo dla mnie rybek zabrakło. a to i moj kolor i welna. ide na bazarek.
anmuszka, kupuj bo to naprawde cudeńko moim zdaniem!!!
K. 2009M. 2012
niniejszym pudzian ze mnie
ja nie wiruje wełny. piore w pralce w programie do welny na 30 stopni. potem wydeptuję burito recznikowe
ale wy sie prasowac nie boicie? z parą?
ja bym sie bała ze dla wełny to szok... poza tym nie spłaszcza to, puchatych w celu, nitek?
nie wiem..
flippa zamienimy sie ? ja mam 5![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.