Pokaż wyniki od 1 do 20 z 62

Wątek: Do przeciwniczek WOMAR-a

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar mayetschka
    Miejscowość
    Olsztyn

Domyślnie

tytuł bardzo zaczepny i tylko dlatego tu weszłam...
    Nie mi oceniać w czym kto nosi: jedni w markowych chustach a inni w pentelkach, azimi, samoróbkach itp. Womar kojarzy mi się z nieszanowaniem swoich Klientów i dlatego zawsze jeśli wymawiam nazwę tej firmy to w znaczeniu: W tym NIE nosimy... Za ideologię ich nie popieram a nie za chustę i tak już zostanie na wieki wieków...
    Jeśli ktoś sprawdzi noszenie w prawdziwej chuście robionej z sercem od początku do końca dla dobra i zdrowia dzieci a nie dla 'wejścia w jeszcze jedną grupę nabywców' - to noszenie ma inny wymiar.
    MT da się uszyć z różnych rodzajów materiału więc i ten pewnie się nada

Doradca noszenia- kurs średniozaawansowany Die Trageschule® Drezden

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

ano, "odezwy" się jakoś zawsze źle kojarzyły i w złym kierunku dyskusja rozwijała, najlepiej zmienić tytuł żeby wątek był stricte recenzją (tyle że nie bardzo teraz pasuje bo w dziale recenzji OT mówimy nie)

także może przestańmy się doszukiwać w swoich wypowiedziach drugiego i trzeciego dna a skupmy na sednie sprawy czyli recenzji chusty - a ta (pomijając już firmę) IMO jest kiepska (chusta-nie recenzja!) jak sama Alia przyznaje - same "ale..." więc raczej nie zagrozi chuściarskiemu rynkowi specjalnie - zwłaszcza, że np te węgierskie chustki fajnie się zapowiadają
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Uprawnienia umieszczania postów