Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 61 do 62 z 62

Wątek: Do przeciwniczek WOMAR-a

Chustomanka Awatar ALiA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Padthai Zobacz posta
    wlasnie, co nie jest jedynym naduzyciem tej firmy
    No gdybym wiedziała to pewnie bym nie poruszą tego tematu,nawet bym się nie przyznała,,że mam WOMARA,ale nie siedzę w tym tak głęboko jak wy,więc po prostu opisałam wam mniej więcej jak się nosi w mojej chuście.

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Padthai Zobacz posta
    wlasnie, co nie jest jedynym naduzyciem tej firmy

no, ja swego czasu znalazłam ich całą listę - wywaliłam wszystko w stosownym wątku na forum ale na gazecie.pl bo tam akurat był taki temat

http://forum.gazeta.pl/forum/w,44603...drych_mam.html

i od tamtego czasu zmieniło się tylko to, że chusta którą mam na testach jest faktycznie skośnokrzyżowa - a przynajmniej moje oko i lupa potwierdzają że splot jest identyczny z bebelulu rapalu (bo to jedyna taka jednobarwna chusta w mojej kolekcji do której mogłabym porównać tę, żeby zobaczyć czy faktycznie jest identyczne. Może zmienili dostawcę materiałów a może ja wtedy źle się dopatrzyłam (jeśli tak, to nie wstydzę się przeprosić ich za niesprawiedliwy osąd - BTW nadal od firmy Womar nie dostałam odpowiedzi, w której oni przeprosiliby mnie za chwile grozy jakie przeżyłam z ich wisiadłem)
    A! no i faktycznie pani z Womaru skontaktowała się w końcu (po dłuuugim czasie od targów) - efekt: chusta do testów.

Ja nadal mam alergię na tę nazwę ale cieszę się, że coś się zmienia - nie od razu Kraków zbudowali wiec może, za kilka lat i po kolejnym udanym ergonomiku, uznam, że wybaczyłam...

Uprawnienia umieszczania postów