no, ja swego czasu znalazłam ich całą listę - wywaliłam wszystko w stosownym wątku na forum ale na gazecie.pl bo tam akurat był taki temat
http://forum.gazeta.pl/forum/w,44603...drych_mam.html
i od tamtego czasu zmieniło się tylko to, że chusta którą mam na testach jest faktycznie skośnokrzyżowa - a przynajmniej moje oko i lupa potwierdzają że splot jest identyczny z bebelulu rapalu (bo to jedyna taka jednobarwna chusta w mojej kolekcji do której mogłabym porównać tę, żeby zobaczyć czy faktycznie jest identyczne. Może zmienili dostawcę materiałów a może ja wtedy źle się dopatrzyłam (jeśli tak, to nie wstydzę się przeprosić ich za niesprawiedliwy osąd - BTW nadal od firmy Womar nie dostałam odpowiedzi, w której oni przeprosiliby mnie za chwile grozy jakie przeżyłam z ich wisiadłem)
A! no i faktycznie pani z Womaru skontaktowała się w końcu (po dłuuugim czasie od targów) - efekt: chusta do testów.
Ja nadal mam alergię na tę nazwę ale cieszę się, że coś się zmienia - nie od razu Kraków zbudowali wiec może, za kilka lat i po kolejnym udanym ergonomiku, uznam, że wybaczyłam...