Od wczoraj ćwicze kieszonkę, proszę o komentarze i info co jest nie tak. Z góry thx
![]()
Od wczoraj ćwicze kieszonkę, proszę o komentarze i info co jest nie tak. Z góry thx
![]()
na jaki słodki dzidziuśMnie się podoba.. ale ja kieszonki nie robię bo dzieć już za duży i woli inne wiązania.
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
bardzo ładna kieszonka, moim zdaniem![]()
super! nie mam uwag do tego co widać na zdjęciach![]()
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
główka, nóżki, pupka i plecy mam rozumiec że są okey ? czyli że kieszonka opanowana ?![]()
opanowanaZamieszczone przez BoSzKa
teraz ora na kangura
![]()
Myślałam nad tym, ale to chyyba... wyższa filozofia![]()
Niekoniecznie![]()
Tu jest fajnie pokazany kangur:
http://www.femininbio.com/maman/videos/ ... entre.html
Powodzenia![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
Kieszonka superA kangur do opanowania jak się tylko wytrwale ćwiczy
BoSzKa może przyjedziesz do Katowic 16 sierpnia to razem "popleciemy" i kieszonki i kangurki
??[/b]
Szymon - moje kwietniowe słońce
spróbujemyale ta dziewczyna z filmiku to juz mistrzyni!, z takim maleństwem i od razu tak na piersi, ... ja małego w chuście przygotuje sobie jednak gdzieś na stole
No byłoby superr a gdzie i o której macie spotkania? bo jeśli tylko mały będzie znośny to chętnie bym sie wyrwała![]()
Na pierwszym zdjęciu wygląda jakby prawa nóżka była minimalnie niżej niż lewa - jeśli kolanka są wyżej niż pupcia to wiązanie wyszło Ci idealnie! Śliczny chuścioszek![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
Świetne początki![]()
I witam kolejną mamę ze Śląska![]()
Ania, mama Jaśka (26.08.04), Zuzi (14.03.08), Jagódki (18.04.16) i Józia (31.01.19)
BoSzKa odsyłam do wątku Śląsk spotkania - tam masz wszystko napisane jak się śląskie mamy spotykają. W pierwszym poście jest "plan zajęć"Zamieszczone przez BoSzKa
Do zobaczenia !
Szymon - moje kwietniowe słońce
Machamy łapkami z Jasiutkiem![]()
szerszy wałeczek... oki, tzn tak żeby zakrywał całą szyjkę ?
i my machamy, ale też częściej zapraszamy, bo naprawdę miluchno nam wczoraj było![]()
ahhh, jaki slodki chuscioszek
kieszonki nigdy nie wiazalam wiec na ten temat sie nie wypowiem![]()
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)