Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: kieszonka pomocy:)

Chustonówka

Domyślnie kieszonka pomocy:)

Witam, moj malec ma miesiac, a od tygodnia posiadam chuste Nati. Bardzo chcialabym jej uzywac, alesie boje zeby nie zrobim Boryskowi krzywdy. Zawiazalam kieszonke ale nie wiem czy jest ok, proszę o rady. Przepraszam za jakosc zdjec, ale śpieszyłam się i tak wyszły.

Chusteryczka Awatar miedziana
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Mam nadzieję, że odezwą się ekspertki Moim skromnym zdaniem trzeba jeszcze podociągać, za luźno jesteście zamotani. Dzidziuś powinien do Ciebie być przyklejony, szczególnie taki maluszek. Pod karczkiem powinien być wałeczek - zwinięty brzeg chusty. Nie widzę dokładnie czy tak masz. No i nie zapominać o podwójnym suple, na zdjęciu nie widać, pewno masz, ale pisze dla pewności Powodzenia i miłego chutowania

Acha i chusta na pleckach Maleństwa powinna być rozciągnięta, nie może się marszczyć.
    Szymon - moje kwietniowe słońce

Chustonówka

Domyślnie

No wlasnie o takie szczegoly mni chodzilo,wszedzie sa instrukcje,ale nie tak dokladne.
    Dzieki

Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Proszę Może poszukaj dziewczyn w okolicy, na żywo najlepiej się pomaga

Chusteryczka Awatar landa
    Miejscowość
    okolice Tarnowa

Domyślnie

Wersowa według mnie jest dobrze, a na pewno będzie coraz lepiej tylko trzeba troszkę poćwiczyć dociąganie chusty.
    Znalazłam dla Ciebie stary wątek, w którym Ithilhil genialnie tłumaczy jak zawiazać idealną kieszonkę (strona 2). Moze to Wam pomoże

http://www.chusty.info/forum/viewtopic. ... sc&start=0
    Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009

Chustonówka

Domyślnie

ok, sprobowalam po raz drugi imysle, ze jest troche lepiej. mlody spal przez godzine spaceru

Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Jak dla mnie potwierdzasz stwierdzenie, że ćwiczenie czyni mistrza
    Cudownie jest mieć przy sobie takiego śpioszka, prawda ??

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

za pierwszym razem dzieć był za wysoko - powinien być na wysokość "niewymuszonego buziaka w główkę"

u takiego malca można zbliżyć nieco nóżki do siebie, żeby nie było rozkraczonej żaby zamiast żabki fizjologicznej - na fotkach wygląda to całkiem ok.
    a dociąganie - zrób to mocniej niż ci się wydaje, że powinno być i będzie ok. między tobą a dzieckiem ma być naprawde ciasno
    no i zawsze pupa musi być "wpdanięta" do kieszonki z materiału a kolanka wyżej niż pupa - wtedy pięknie się zaokrągla kręgosłup jak na zdjęciu z drugiego motania.

Uprawnienia umieszczania postów