Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Nowy bambus Nati

demona
    Guest

Domyślnie

Moja amazonia ani jedna ani druga kropeczek nie ma

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erithacus Zobacz posta
    Chciałam jeszcze zapytać inne posiadaczki - czy w Waszych też widać w materiale takie malutkie ciemne kropeczki, podobne jak w bawełnie organicznej?
    Dokładnie W mojej avocado też są takie drobinki na jasnych paskach - wygląda to jak takie drobne kawałeczki włókien ze skorupy orzecha kokosowego ( takie miałam pierwsze skojarzenie ) Takie jakby wiórki drewnopodobne, nie wiem zupełnie jak to określić... Ale przez to chusta ma swój niepowtarzalny urok moim zdaniem.

demona piękna ta amazonia i chyba nawet bardziej podoba mi się w wydaniu bambusowym niż moje avocado
    mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
    wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
    na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

no i coraz większego smaka nabieram na avocado jeszcze tylko w lotka wygram albo na becikowe poczekam
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

No to my dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy, 4-godzinny (!) spacer z naszym avocado i powiem tylko jedno: SUPER
    A na dodatek pierwszy raz w plecaku

mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
    wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
    na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ania Zobacz posta
    Dokładnie W mojej avocado też są takie drobinki na jasnych paskach - wygląda to jak takie drobne kawałeczki włókien ze skorupy orzecha kokosowego ( takie miałam pierwsze skojarzenie ) Takie jakby wiórki drewnopodobne, nie wiem zupełnie jak to określić... Ale przez to chusta ma swój niepowtarzalny urok moim zdaniem.
    Tak, tylko, że ja wydrapuję te drobinki. Jakoś to silniejsze ode mnie. Mam nadzieje, że nie przetrę chusty na wylot

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erithacus Zobacz posta
    Tak, tylko, że ja wydrapuję te drobinki. Jakoś to silniejsze ode mnie. Mam nadzieje, że nie przetrę chusty na wylot

a miałas kiedy jedwabia indio natur didkowego?????tobys sie naskubała!!!!

Chusteryczka Awatar Leika
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Ciekawa bardzo ta chusta Choć kolory nie bardzo "moje" - jedną zieloność w domu już mam

Super zdjęcia dziewczyny!
    Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)

http://moje-dzieciaki.blogspot.com/

We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
    With our thoughts we make the world.
    Buddha

Chustofanka

Domyślnie

Po wyjęciu z pudełka jak dla mnie cienki, miękki, chropowaty, z cudownym meszkiem podobnym do wełny. Mój miał trochę czarnych kropek ale one są takie wykruszające się. Po praniu chusta zrobiła się grubsza (podobnie jak japan), bardziej zbita (ale nie tak jak japan), zbiegła się ale nie wiem ile bo nie zmierzyłam przed praniem. W porównaniu z wełną: równie świetnie nosi (jak nie lepiej), nie śmierdzi jak jest mokra, nie gryzie, mnie się (jak 100% bawełna), jest leciutka i mięciutka jak flanela. Dla mnie to ideał chusty.

demona
    Guest

Domyślnie

Dla mnie ta chusta to rewelacja!!!! Znów noszę z przodu hehe

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

To taki stary wątek, a ja go nie znalazłam rozważając; kupić avocado czy nie kupić......
    Na szczęście kupiłam!
    Cudowne dociąganie, wspaniałe noszenie, nawet na wielogodzinnym spacerze .

A tak, nawiasem mówiąc, muszę jakieś fotki wreszcie wkleić z tych naszych noszeń...

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Uprawnienia umieszczania postów