Pokaż wyniki od 1 do 20 z 30

Wątek: Nowy bambus Nati

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar t_a_s
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie Nowy bambus Nati

Na pewno ktoś już ma, strasznie ciekawa jestem pierwszych wrażeń.

Anita, mama Wiktusi(10.02.2007) i Anielki (03.01.2010)

Moje nowe hobby fotografia

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

ja też dziewczyny,przyznać się która ma
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

No dobra, ja się przyznaję, że mam avocado... Ale za wiele Wam nie napiszę, bo sama jeszcze nie wiem co o nim sądzić
    Przyszła w piątek i po wyjęciu z pudełka okazała się taka śliska, sztywna i prawie że ażurkowa pod światło (przynajmniej dla mnie). Byłam troszkę zawiedziona, bo gdzie tu przyrównanie do wełenki? Poszła szybciutko do prania i zrobiła się już fajniejsza, grubsza znacznie, bardziej zbita i nadal nie za miękka... Jeszcze jej nie prasowałam, ani nie nosiłam, bo młoda od paru dni się strasznie przed chustą buntuje i wolę przeczekać fochy. No i bidula leży na kanapie i na razie oko cieszy. Więc ciekawości Waszej nie zaspokoję...
    A, i tak jak pisała gdzieś już demona to chusta z tym bambusem ma taką jakby fakturę "dżinsu" zwłaszcza na ciemnych kolorach to widać - ciemna nitka z jasną. Też nie wiem jak to określić dokładnie ale mnie się to bardzo podoba.
    To tyle, reszta jak potestujemy
    mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
    wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
    na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

dzięki wielkie czekamy na opinię po testowaniu a dodam jeszcze,że avocado bardzo mi się podoba
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

Nooo, kolor ma jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach taki ani żywy, ani stonowany - w sam raz dla mnie, bo ja to zawsze zieleń be, a tu taki zakup
    mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
    wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
    na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu

Chustofanka Awatar charlie
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Ja mam Amazonię
    W odniesieniu do bawełnianej LL (jedynej z jaką miałam do tej pory do czynienia) okazała się bardzo miękka i milutka w dotyku (subiektywnie ja odczuwam porównanie do wełenki ). Tak jak pisze ania jest troszkę ażurowa (przynajmniej pod światło tak się wydaje, ale mi się to podoba). Bardzo fajnie mi się w niej nosi, a i córa zadowolona. Łatwiej mi się ją dociąga niż LL i ogólnie jestem bardzo zadowolona
    Słaba ta moja recenzja bom chustonówka, ale szczerze piszę, że chusta super i zachwycam się nią codziennie
    Ostatnio edytowane przez charlie ; 27-09-2010 o 22:39 Powód: dopisek

Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach

Uprawnienia umieszczania postów