Na pewno ktoś już ma, strasznie ciekawa jestem pierwszych wrażeń.
Na pewno ktoś już ma, strasznie ciekawa jestem pierwszych wrażeń.
ja teżdziewczyny,przyznać się która ma
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
No dobra, ja się przyznaję, że mam avocado... Ale za wiele Wam nie napiszę, bo sama jeszcze nie wiem co o nim sądzić
Przyszła w piątek i po wyjęciu z pudełka okazała się taka śliska, sztywna i prawie że ażurkowa pod światło (przynajmniej dla mnie). Byłam troszkę zawiedziona, bo gdzie tu przyrównanie do wełenki? Poszła szybciutko do prania i zrobiła się już fajniejsza, grubsza znacznie, bardziej zbita i nadal nie za miękka... Jeszcze jej nie prasowałam, ani nie nosiłam, bo młoda od paru dni się strasznie przed chustą buntuje i wolę przeczekać fochy. No i bidula leży na kanapie i na razie oko cieszy. Więc ciekawości Waszej nie zaspokoję...
A, i tak jak pisała gdzieś już demona to chusta z tym bambusem ma taką jakby fakturę "dżinsu" zwłaszcza na ciemnych kolorach to widać - ciemna nitka z jasną. Też nie wiem jak to określić dokładnieale mnie się to bardzo podoba.
To tyle, reszta jak potestujemy![]()
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu
dzięki wielkieczekamy na opinię po testowaniu
a dodam jeszcze,że avocado bardzo mi się podoba
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Nooo, kolor ma jeszcze ładniejszy niż na zdjęciachtaki ani żywy, ani stonowany - w sam raz dla mnie, bo ja to zawsze zieleń be, a tu taki zakup
![]()
mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu
Ja mam Amazonię
W odniesieniu do bawełnianej LL (jedynej z jaką miałam do tej pory do czynienia) okazała się bardzo miękka i milutka w dotyku (subiektywnie ja odczuwam porównanie do wełenki). Tak jak pisze ania jest troszkę ażurowa (przynajmniej pod światło tak się wydaje, ale mi się to podoba). Bardzo fajnie mi się w niej nosi, a i córa zadowolona. Łatwiej mi się ją dociąga niż LL i ogólnie jestem bardzo zadowolona
Słaba ta moja recenzja bom chustonówka, ale szczerze piszę, że chusta super i zachwycam się nią codziennie![]()