Wszak anarchia panuje a od dłuższego czasu mnie to nurtuje
A robię to codziennie (albo i kilka razy dziennie...) tak:
- odpalam sobie forum, klikam "Nowe posty"
- przeglądam pierwszą stronkę i co mnie interere to klikam prawym klikaczem myszki i otwieram sobie ten temacik w nowej karcie
- patrzę dalej...
I potem strona druga nowych postów (w tej samej karcie) i powtórka z rozrywki. I trzecia/ I czwarta. I tak dalej i dalej - no zależy ile czasu mnie nie było i kto cierpiał na klawiaturowścieknięcie tudzież swędliwość paluszków no albo jest akurat po wizycie u teściowej lub pediatry
Potem to sobie już otwieram te poszczególne karty i czytam i odpisuję (wszak znam się na wszystkim to wszędzie moge coś napisać), zamykam i idę do nastepnej karty.
A jak już sobei wszystkie topiki przejrzę i się wyłuszczę to a piać od nowa...
ALE! żeby nie było tak prosto... jak się klika w jakiegos użytkownika żeby pokazało jego profil to nasze szanowne forum łaskawie informuje kto co akurat czyta/ma otwarte - i niezależnie od tego czy mam te "nowe posty" dalej otwarte czy nie, to jestem "przeszukująca forum" - a jak bym tak chciała mieć napisane, że ślęczę nad jednym li tylko dylematem a nie fyram łoczyma po wszystkich działach to co, mam go otworzyć jako pierwszy? Jako ostatni?
I uprzedzając ewentualne pytania - to nie, nie mam akurat nic innego do roboty to się gupotami zajmuję![]()