O 18 mam iść w odwiedziny do koleżanki, która ma dwuletniego synka. Zaprosiła mnie bo spodobały jej się chusty i chciałaby nosić swojego. Idę do niej z wiązanką, kółkową i instrukcjąTrzymajcie kciuki!
O 18 mam iść w odwiedziny do koleżanki, która ma dwuletniego synka. Zaprosiła mnie bo spodobały jej się chusty i chciałaby nosić swojego. Idę do niej z wiązanką, kółkową i instrukcjąTrzymajcie kciuki!
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
powodzenia![]()
Trzymam kciukiMam nadzieję, że masz dar przekonywania, bo mnie go jakoś brak
Pozdrowienia dla nowej chustomamy
![]()
Szymon - moje kwietniowe słońce
Powodzenia![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
Brawo dla mamy, która nie uważa, że dwulatek jest za duży na noszenie!!!
Już po wizycieWrażenia koleżanka wyniosła jak najbardziej pozytwne chociaż za wiele jej nie pomogłam bo nie umiem motać plecaczków
![]()
chusty są może troche bardziej skąplikowane od MT i reszty ale właśnie na dłuższe trasy przy takiej wadze to mim zdaniem TYLKO chusta i to koniecznie porządny plecak... sprawdzone na własnej skórze![]()
Franek 07.05.2007 , Ewa i Hania 15.11.2009
LennyLamb - chusty tkane, elastyczne , nosidełka mei-tai i ....
Dwa ssaki w akcji więc jeśli chcesz się ze mną skontaktować podaję maila asia [et] lennylamb.com
Rebelka 13 kg kochanego ciałeczka to pikuś do noszeniawiem, bo nosze
![]()
A dlaczego mały tak protestowal?
Protestował bo chyba mały buntownik z niego wyrośnieA tak na serio po prostu lubi biegać, w końcu ma 2 latka prawie. A koleżanka obecnie już nad wyborem firmy się zastanawia
![]()
Brawo !
Ja niedługo dołączę do klubu chustowych mam, bo czekam na chuste Nati,to jest mój początek i stwierdziłąm że bedzie odpowiednia dla mojego 4 miesięcznego bobasa który niespecjalnie toleruje wózek.Mam jeszcze nosidełko Baby Bjorn ale chusta mimo wszystko jak przymierzyłam jakoś bardziej mnie przekonuje, ale pewnie wykorzystam i to i to.Życzcie mi powodzenia w pierwszych próbach motania siebie i dziecka.
Good luck!Zamieszczone przez ElinkaK
A BB sprzedaj i kupuj następną chustę bo na jednej to się nigdy nie kończy![]()