na drugiej aukcji byly otulacze Bummis, uzywalam takich przy noworodku, ok sa
(mam takie same do sprzedania nowki np po 10 zl wrzuce na bazarek w wolnej chwili)
na drugiej aukcji byly otulacze Bummis, uzywalam takich przy noworodku, ok sa
(mam takie same do sprzedania nowki np po 10 zl wrzuce na bazarek w wolnej chwili)
5 lipca 2008 roku urodzil sie nasz pupiszon Ern(est)
Paula oczywiscie ;P
5 lipca 2008 roku urodzil sie nasz pupiszon Ern(est)
Powtarzam pytanko :
Te bambino mio znalazłam takie :
http://www.allegro.pl/item478982924_bam ... k_5kg.html
Te majtki nie nadają się do tetry / ręczników ikeowych????
I o jakie ręczniki ikeowe chodzi dokładnie???czy mogłabym prosić linka jakiegoś????
Nic nie wiem o bambino mio, ale ręczniki z Ikei to te: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20075966Zamieszczone przez grizolda
te otulacze sa właśnie wyprodukowane do wkładek prostokątnych,bo b.m. mają pieluchy składane w prostokąt.
więc tetra czy ręczniki też się nadają.
A na pieluszkarni dziewczyny polecają TEZamieszczone przez Meta
te mniejsze wg mnie nie spełniają raczej swojej roli pojedyńczo, po złożeniu ich w pas nadal są cieniutkie, więc trzeba dwóch użyć,większy ręcznik po złożeniu ma 4 warstwy.Zamieszczone przez maga
A jak tak z glupia zapytam: ręcznik ikei ( nadal sie czerwienię za myśl o tym,że Ci, Magdo, zaproponowalam ręcznik Ikei) składam w prostokat, na to otulacz-czy otulacz nie podrażni skóry dziecka?Bo jak składam w prostokąt i zakladam otulacz to dotyka on bezpośrednio do skóry,a posiadam tylko otulacz PUL.Bo na składanie w origami juz za duża jest pociecha moja, nie da się owinąć wygodnie.
Zakończyłyśmy cysianie w wieku okrągłych 4 lat
M1 X 2007, M2 V 2016
od malutkiego używam tego systemu,nawet przy formowanych otulacz będzie dotykał skóry dziecka.
mam PULe i raczej zwracałabym uwagę na to,żeby rzepy na brzuszku nie zawijały się, bo to one mogą podrażniać ocierając skórę dziecka.
na Marysi nigdy nie było podrażnień od kontaktu z PULem.
musisz sama zobaczyć, choć nie sądzę,żeby coś się pojawiło,bo przecież wtedy PUL nie byłby popularny,gdyby podrażniał.
W formowanych mniejszą ma styczność otulacz ze skórą,ale ja i tak nie przepadam za formowanymi,tylko 1 mi podeszła - Storchenkinder z bawełny organicznej,z troczkami
No to zaraz spróbujemy ręcznik z otulaczem
Danke schon
Zakończyłyśmy cysianie w wieku okrągłych 4 lat
M1 X 2007, M2 V 2016
Dziękuje za pomoc i odpowiedzi dziewczyny![]()