-
Chustonoszka
Dziękuję za możliwość testowania pieluszki. 
Jej wygląd tak mnie zachwycił, że postanowiłam sprawdzić jaka jest w użytkowaniu. I cieszę się, że udało mi się załapać na testy bo niestety jestem nią bardzo rozczarowana.
Testerem był mój 10-kg synek. Pierwsze wrażenie po wyciągnięciu Close Pop In z koperty - piękna, ale jakaś taka napchana...gdzie tu zmieścić jeszcze tyle kochanego ciałka.
Okazało się, że jest to możliwe, ale przy użyciu wkładu nocnego ledwie się dopięła i "zjechała" bardzo nisko z tyłu. Gdyby nie to, że mały wkład był złożony na pół z przodu pewnie nie dałabym rady jej zapiąć. Niestety pielucha nie sprawdziła się w nocy.... Przeciekła.
Po wypraniu postanowiłam dać jej szansę używając ją jako otulacz do tetry. Nie było źle, nie przeciekł, ale przy siedzeniu rzep ocierał synka w brzuszek. Z plusów jakie zauważyłam to podoba mi się dodatkowa gumka przy nóżkach, dzięki temu ładnie się układa w tym miejscu. Poza tym dość szybko schnie. Podsumowując, raczej nie kupiłabym tej pieluchy do naszego stosiku, mimo naprawdę oryginalnego designu jak dla mnie jest trochę przekombinowana i nie najlepiej się dopasowuje.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów