Aniu, ja już naprawdę nie wiem, czy Cię pokochać za te komentarze i radykalizm przekonań (choć tu ewidentnie nie na temat!!!), czy tylko lubić???
Narodowe upodobania kulinarne mają się nijak do tradycyjnych nosideł
A swoją drogą zapałałam ciekawością, czy są faktycznie jakieś nosidła, w których noszono dzieci od wieków w jakimś kraju, a są niezdrowe? Może znacie???
W sumie po tej całej dyskusji, puszczę w przyszłym tygodniu do testów, tylko czekam jeszcze na fotki od producenta - jestem ciekawa, czy faktycznie mniejsze dzieci też się źle nosi?
No i nadal niewyjaśnioną tajemnicą pozostaje dla mnie, dlaczego moja pannica jedynie w tym chce przebywać i jeszcze czasem w kółkowej...
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
Ola mama Nawojki'06 Mieszka'00 Matiego'97 Jaśminy'93 Emanuela'91
"Małe kocha bo potrzebuje Duże potrzebuje bo kocha"
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Reprezentant firmy Girasol® w Polsce
Exclusive Girasol chusty
handmade by Ola torby etc.
ED
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
O rany, straszne!!! Dzięki Olu za linka, choć chyba w ogóle wolałabym na to nie patrzeć...wiesz skąd takie coś się wzięło??
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
dzieki mamo-japonkomnie tam wsjorawno
jak komuś wygodnie to niech nosi nawet w stringach na szelkach![]()
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009