Heh...
Poszłam specjalnie do moich rodziców pod ich prysznic, bo ja mam tylko wannę i trudno mi się już do niej wturlać, teraz schnę, przeglądam pocztę a tam mi alarm wyje, że nieprzeczytane forumowe raporty
Dziewczyny, takie offtopowe przytyki to najlepiej na privie, serio. Reszty forum w ogóle nie obchodzi, kto kogo za słówko złapał i co sobie do tego słówka dopowiedział

A teraz w temacie tematu (BTW mamo-japonko skasowałam ten Twój zdublowany post, żeby ładniej było):
mamo-japonko ja proponuję ten wątek przenieść do różnych chust i nosideł. Dzięki, że się trzymałaś regulaminu i umieściłaś go w reklamie ale myślę, że po tym, jak się ten watek rozwinął, może lepiej machnąć ręką na tę reklamę - jakby cuś daj znać, gdzie wolisz widzieć swój wątek

Co do emocji w tym wątku - wcale mnie nie dziwią, przecie noszenie, motanie, klamrowanie dzieciaków bardzo emocjonalna sprawą jest Fajnie by tylko było, gdyby te emocje kierować na ocenianie przedmiotu a nie osoby
A może naprawdę jakieś krótkie testy? jestem pewna, że znajdzie się kilka osób, które zechcą z bliska obejrzeć ten japoński wynalazek - chociażby dla zaspokojenia ciekawości