Pokaż wyniki od 1 do 20 z 92

Wątek: Dakkohimo - tradycyjne japońskie nosidła! - zdjęcia są - proszę o przeczytanie postu 45 przed komentarzem :-)

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

powiem tak - jako alternatywa np dla kółkowej czy poucha które obciążają jedno ramię - "na szybko" do warzywniaka i z samochodu na 4piętro - to ok,
    ale na nic więcej raczej - już nawet pomijając żabkę czy nie - nie trzyma pleców, co zrobić jak dziecko zaśnie? trzymać?

edit - a z tego co pamiętam a propos gdzie post umieścić - to jak byś chciała to sprzedawać to raczej nie możesz robić recenzji prawda? co najwyżej puścić w testy...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Dobra Janis łagodzi obyczaje,gdyby nie ona zlinczowali by dziewczynę!!!! Gdzie ta Ania ,która pewnie całą noc nie spała! Na forum jest kilka dziewczyn ,które znają się na wszystkim!!!!!A sposób w jaki to nas uświadamiają godny pozazdroszczenia! Ja np.wczoraj dowiedziałam się ,że jestem głupia<magda 1980> bo komentarz zbyt lakoniczny! Apropos nosidła -wisiadła ??? myślę podobnie jak Mayka 1981,bałabym się ,że dzieć wypadnie jak się zbyt mocno wychyli! Buziaki dla mamy-japonki!
    Ostatnio edytowane przez miracle ; 20-09-2010 o 13:33 Powód: ...

Chustoguru Awatar czukczynska
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miracle Zobacz posta
    Dobra Janis łagodzi obyczaje,gdyby nie ona zlinczowali by dziewczynę!!!! Gdzie ta Ania ,która pewnie całą noc nie spała! Na forum jest kilka dziewczyn ,które znają się na wszystkim!!!!!A sposób w jaki to nas uświadamiają godny pozazdroszczenia! Ja np.wczoraj dowiedziałam się ,że jestem głupia<magda 1980> bo komentarz zbyt lakoniczny! Apropos nosidła -wisiadła ??? myślę podobnie jak Mayka 1981,bałabym się ,że dzieć wypadnie jak się zbyt mocno wychyli! Buziaki dla mamy-japonki!
    Ania pojawiła się wątku po pokazaniu zdjęć i przeprosiła za swój ostry ton.
    Nie rozumiem dlaczego tyle krzyczysz.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czukczynska Zobacz posta
    Ania pojawiła się wątku po pokazaniu zdjęć i przeprosiła za swój ostry ton.
    Nie rozumiem dlaczego tyle krzyczysz.
    Ania pojawiła się kilka razy! Fakt przeprosiła ! Fakt może za dużo wykrzykników!

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ania pojawiła się kilka razy! Fakt przeprosiła ! Fakt może za dużo wykrzykników!
    miracle, przeczytaj jeszcze raz swojego posta.

znow wykrzykniki.

matka czworga
    i psa

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

mamo-japonko wybacz,że to w Twoim wątku się dzieje.
    dla zainteresowanych,link do wątku,w którym rzekomo wyzywam miracle:
    http://forum.chusty.info/forum/showt...t=41197&page=1
    miracle-Twój post właśnie zaraportowałam administracji forum z powodu szerzenia pomówień.

Chustoholiczka Awatar qmpeela
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Z góry sorry za OT, coraz częściej zaglądając na forum mam ochotę więcej tu nie wchodzić.... żeby tak skakać sobie do gardeł...

A żeby nie było, to w temacie: Ja bym w tym małej nie nosiła, często odgina się do tyłu żeby zobaczyć co się dzieje, wydaje mi się, że wypadła by albo nie daj bóg krzywdę by sobie zrobiła.
    Ostatnio edytowane przez qmpeela ; 20-09-2010 o 17:26
    Lena '07Nina '10 Blanka '12 Gabriel '16 Matilda ‘18
    A. 06.14 (*)

https://m.facebook.com/thetwoowls/ -dzieciecy handmejd
    Mój świat fotografii - fejsbukowy fanpejdż, zapraszam!

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Heh...
    Poszłam specjalnie do moich rodziców pod ich prysznic, bo ja mam tylko wannę i trudno mi się już do niej wturlać, teraz schnę, przeglądam pocztę a tam mi alarm wyje, że nieprzeczytane forumowe raporty
    Dziewczyny, takie offtopowe przytyki to najlepiej na privie, serio. Reszty forum w ogóle nie obchodzi, kto kogo za słówko złapał i co sobie do tego słówka dopowiedział

A teraz w temacie tematu (BTW mamo-japonko skasowałam ten Twój zdublowany post, żeby ładniej było):
    mamo-japonko ja proponuję ten wątek przenieść do różnych chust i nosideł. Dzięki, że się trzymałaś regulaminu i umieściłaś go w reklamie ale myślę, że po tym, jak się ten watek rozwinął, może lepiej machnąć ręką na tę reklamę - jakby cuś daj znać, gdzie wolisz widzieć swój wątek

Co do emocji w tym wątku - wcale mnie nie dziwią, przecie noszenie, motanie, klamrowanie dzieciaków bardzo emocjonalna sprawą jest Fajnie by tylko było, gdyby te emocje kierować na ocenianie przedmiotu a nie osoby
    A może naprawdę jakieś krótkie testy? jestem pewna, że znajdzie się kilka osób, które zechcą z bliska obejrzeć ten japoński wynalazek - chociażby dla zaspokojenia ciekawości

Chustofanka Awatar mama-japonka
    Miejscowość
    Kudowa-Zdrój

Domyślnie

Meto droga Dzięki!!!
    Jak najbardziej, chętnie, dla mnie nie ma problemu - ja naprawdę chciałabym różnych uwag i komentarzy, które coś wniosą do sprawy!!!
    A propos - już myślałam, że ze mną jest bardzo źle...wklikałam jeszcze raz posta przez przypadek - a tu sprawdzam i go...NIE MA!!! Pomyślałam sobie, że jestem rzeczywiście niewyspana, ale to już chyba najwyższy czas do psychiatry
    A teraz doznałam nagłego ozdrowienia

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Mnie zaintrygowało to ustrojstwo. Tyle, że w moim przypadku nawet na testy bym się nie pisała, bo Tymianek jak kilka już wspomnianych tutaj dzieci bardzo lubi odchylać się do tyłu (dlatego nawet nie noszę go w 2X).
    Agatko, ja rozumiem Twoje intencje, a dla odmiany nie rozumiem tak ostrego tonu niektórych wypowiedzi.

Uprawnienia umieszczania postów