Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Manduca w Germanii ?

Chustomanka
    Miejscowość
    Bramki k/Warszawy

Domyślnie

kto by tam patrzył na pesel???

Ślicznie wyglądałaś zawsze, ale te włosy bardzo Ci pasują

http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
    Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden

Chustoholiczka Awatar aneta.s
    Miejscowość
    Bieruń :)

Domyślnie

Pasja piękna młoda kobieta z Ciebie!!!
    Kamilek - 16 marca 2006
    Julianek -25 października 2007

My soul is painted like the wings of butterflies...

Chustofanka Awatar salgonya
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

[quote="Vega":34ysiw6d]niestety lemongrass to była bardzo mocno limitowana seria - tylko 1000 szt wyszło i w Polsce są trzy (chyba, że komuś się udało w Niemczech zamówić).

Tobiasz 17.11.2003 Matylda 25.10.2007 Ignacy 24.07.2011

yena
    Guest

Domyślnie

Muszę przyznać, że ten model robi na mnie wielkie wrażenie, a modelki nie mniejsze. Piękne kobiety z Was kobiety

Pasja, a swoją drogą to musi być przyjemne uczucie być jedną z trzech w Polsce

Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yena
    Pasja, a swoją drogą to musi być przyjemne uczucie być jedną z trzech w Polsce
    yeno, jestem jedyna w Polsce
    mandukę mam jedną z trzech.
    a może nawet nie, bo podejrzewam, że ten i ów kupił sobie ten model za granicą.
    a po wczorajszym spacerze... ech... cudnie nosi.

yena
    Guest

Domyślnie

Pasjo, przepraszam za skrót myślowy - oczywiście, że jesteś jedyna i to nawet - śmiało zaryzykuję - nie tylko w Polsce

I ten wątek znowu mi nie pozwoli tak łatwo zapomnieć o Manduce

Chustofanka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

A ja kupiłam Manduce Lemoncę, przez stronę niemiecką http://www.kleines-ich.com/index.php?ca ... nduca.html .
    Szybko dostałam, ale chyba nie jestetm zadowolona, bo mi ramiona spadają. Robie wszystko co w instrukcji. Mój mąż powiada, że chyba garbie się i wtedy mi spada, ale dzisiaj byłam na spacerze i synek sam mi sunął jedno ramiączko. Co robić.
    Chyba stane się wielbicielką MT.
    Natomiast zauważyliśmy, że dzisiaj synek po wycieczce w Manduce miał zaczerwienienie pod pachami. Dodaje, że miał panel rozszeżony, a pasy szły pod jego rączkami. Może ktoś mi coś doradzi

Chustofanka Awatar ulinha
    Miejscowość
    Portugalia

Domyślnie

Ja zaszalalam i z tej samej strony wykupilam ostatnia lemonkowa manduke Nie moglam sie opanowac, choc do samego zakupu podchodzilam chyba ze 3razy. W koncu nacisnelam na zakupowy enter i teraz ze zniecierpliwieniem czekam na przesylke

Chustoholiczka Awatar Padthai
    Miejscowość
    Wrocław, Kłodzko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agaB4575
    A ja kupiłam Manduce Lemoncę, przez stronę niemiecką http://www.kleines-ich.com/index.php?ca ... nduca.html .
    Szybko dostałam, ale chyba nie jestetm zadowolona, bo mi ramiona spadają. Robie wszystko co w instrukcji. Mój mąż powiada, że chyba garbie się i wtedy mi spada, ale dzisiaj byłam na spacerze i synek sam mi sunął jedno ramiączko. Co robić.
    Chyba stane się wielbicielką MT.
    Natomiast zauważyliśmy, że dzisiaj synek po wycieczce w Manduce miał zaczerwienienie pod pachami. Dodaje, że miał panel rozszeżony, a pasy szły pod jego rączkami. Może ktoś mi coś doradzi
    Nie wiem czy czy bede mogla pomoc, ale chetnie pomacam . Plecaki (nie o chustowe chodzi) potrafie perfekcyjnie dopasowywac, wiec moze i manduce ;P. Do wymiany na macanego mam Ergo. Syn mi ergo nie polubil (byc moze tymczasowo), ale bardzo jestem ciekawa jakby zareagowal na manduce, moze lepiej. Bede w ten lykend we Wroclawiu i chetnie sie spotkam. Co ty na to?
    Tomek (III.07) Asia (X.09)

Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
    http://fotelik.blox.pl/html

Uprawnienia umieszczania postów