Jeszcze jak byłam w ciąży postanowiłam, że przejdę na pieluchy wielorazowe. Tyle dobrego o nich czytałam, że nie ma odparzeń, ekonomiczne chociaż na początku trzeba zainwestować i dla środowiska przyjazneNajpierw zakupiłam one-sizy na allegro: minkee mniejsze mogą być, ale NB za wielkie, więc zaczęłam czytać i czytać i zgłupiałam
PUL-be, mikropolarek-be, w formowankach duża pupa a i wełna może uczulać no i odparzenia, których miało nie być!
Od trzech dni stosuję system mieszany z przewagą wielo.Zbieram dopiero swój stosik .Wolę rozmiarówkę, Miłoszek jest dość szczupły mam kieszonki większość z welurkiem, chociaż mam też z mikropolarkiem te z allegro, SIO i AIO .Bubek miał wcześniej zaczerwienioną pupę i pachwiny i taką suchą skórkę a teraz wszystko schodzi, jestem zachwycona pieluchami
A teraz do grupy antyPUL-owej: dziewczyny nie straszcie, co innego każdemu pasuje. Fajnie,że można poczytać i obyć się bez niespodzianek, ale i tak trzeba samemu przetestować.Gdyby PUL był taki straszny to Miłoszkowi nie poprawiła by się skóra.

Najpierw zakupiłam one-sizy na allegro: minkee mniejsze mogą być, ale NB za wielkie, więc zaczęłam czytać i czytać i zgłupiałam
PUL-be, mikropolarek-be, w formowankach duża pupa a i wełna może uczulać no i odparzenia, których miało nie być! 
Miłosz-11.05.2010
Odpowiedz z cytatem

12.06.2010, Bruno(Gadzinka)
12.01.2012
Jak na razie welurek mi bardzo pasuje a na wełenkę też przyjdzie czas. Nie zamierzam się ograniczać