Pokaż wyniki od 1 do 20 z 27

Wątek: patrzcie i płaczcie

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

ee tam przesadzacie, to nie jest zdjęcie chusty tylko uroczo śpiącego dziecka, nic dziwnego, że kobieta chciała pokazać jak najwięcej maleństwa a nie tam jakąś szmatą zasłaniać...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chusteryczka Awatar belfe
    Miejscowość
    Polska ;)

Domyślnie

no i zdjęcie zniknęło http://allegro.pl/nati-chusta-elasty...231444729.html
    bardzo miła młoda mama - no ale nie doświadczona w chustowiązaniu , chociaż może jeszcze zdecyduję się na motanie , kto wie

Domyślnie

ja ostatnio jak jechałam samochodem to widziałam mamę, chyba w elastyku i dziecko dosłownie wisiało na wysokości jej pasa... koszmar

Chusteryczka Awatar rhodiana
    Miejscowość
    Bieruń

Domyślnie

Ja na początku wiązałam w elastyku i pamiętam, że ważne było żeby było ciasno Wtedy nie wisiało

Chustofanka Awatar skrzywka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

ja widziałam tatę który miał dziecia w elastyku na poziomie...no kolan właściwie. Kopara mi opadła. Tata był jakiś taki mega eco - dredy, lniane spodnie i koszula zgrzebna... i ten dzieć przy kolanach...a mój obok taki mega ściśnięty bidulek
    06.06.2010

Chustoholiczka Awatar kubutkowa
    Miejscowość
    Reykjavik / Poznań

Domyślnie

ech, ja też jak sobie swoje pierwsze wiązanie przypomnę to mi głupio.Do tego mokra jak ścierka bylam, gorąco w tym elastyku było.Byłam przerażona, czy aby na pewno nic małemu nie połamię, do tego miałam atak paniki,ze nie poradzę sobie z motactwem.Nawet przez chwile żałowałam ze nie ma wózka Ale praktyka czyni mistrza i dalimy rade Inna sprawa że ,o ironio, mam wrażenie że tkaną łatwiej się wiąże.

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

ja sie ostatnio w markecie natknęłam na panią, co miała elastyk luźno w 2x zawiązany, a w środku dzieć przodem do świata dosłownie wisiał i jeszcze sprężynował jak chodziła
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustonoszka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubutkowa Zobacz posta
    ech, ja też jak sobie swoje pierwsze wiązanie przypomnę to mi głupio.Do tego mokra jak ścierka bylam, gorąco w tym elastyku było.Byłam przerażona, czy aby na pewno nic małemu nie połamię, do tego miałam atak paniki,ze nie poradzę sobie z motactwem.Nawet przez chwile żałowałam ze nie ma wózka Ale praktyka czyni mistrza i dalimy rade Inna sprawa że ,o ironio, mam wrażenie że tkaną łatwiej się wiąże.
    ech, to może i dla mnie jest jeszcze nadzieja... tylko teraz tkaną by trzeba zdobyć...

Uprawnienia umieszczania postów