Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 27

Wątek: patrzcie i płaczcie

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie patrzcie i płaczcie

http://allegro.pl/nati-chusta-elasty...231444729.html

a wystarczy odrobina zdrowej wyobraźni

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Wisiadełko Nati?

Chustonoszka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Matko Boska.....

Chusteryczka Awatar franciszka
    Miejscowość
    53° 07' N 23° 10' E

Domyślnie

biedne dziecko...

M. X.08 [*] M. X.12

Chustomanka Awatar Dharma

Domyślnie

podobne wiązanie widziałam w sierpniu w Łazach ad morzem - mama spacerująca plażą, dziecię wisi... wisiadełko jak nic... tylko z bliska okazało się, ze to jednak elastyk, tylko zawiązany fatalnie. Mąż nie pozwolił mi wytłumaczyć tej pani , jak to się robi...

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

ja nawet nie wiedziałam że się tak da :/ Dobrze że to tylko 3x było ... ciekawe co na to Natalia chyba musi opracowac nową wersję instrukcji (dla kretynów-przepraszam)
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ania Zobacz posta

a wystarczy odrobina zdrowej wyobraźni
    a gdzie,droga kolezanko,twa wyobraznia byla dokladnie trzy lata temu, jakes mnie wiazac uczyla? Bo moje pierwsze ofocone wiazanie to podobnie wyglada

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

to nie wymaga komentarza
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustofanka Awatar Ilion
    Miejscowość
    Tychy

Domyślnie

ja się dokładnie nie znam na wiązaniach i nie wiem jak się elastyka wiąże i w ogóle mam niewielkie doświadczenie, ale strach mnie ogarnął jak zobaczyłam to zdjęcie, że dzieciątko wypadnie...

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

Dzieciak tak ładnie spi, to jednak dowodzi, że maluchom jest wszystko jedno jak sie je nosi, byleby byc blisko mamy
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jasnie Pani :) Zobacz posta
    a gdzie,droga kolezanko,twa wyobraznia byla dokladnie trzy lata temu, jakes mnie wiazac uczyla? Bo moje pierwsze ofocone wiazanie to podobnie wyglada
    ale myśmy miały "beleco" i raczej wieksze dzieci no i ... ja sobie nie przypominam

Chusteryczka Awatar anoli85
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

nie wiązałam na sobie nigdy elastyka, ale na tańcach w chustach jest jedna mama która nosi w elastyku i własnie cały czas to dziecko wisi. POdeszłam pokazalam jak poprawić ale po chwili zaś to dziecko wisiało............ nie wiem dlaczego sie tak dzieje co? na nastepne zajecia idziemy dopiero za tydzień wiec chyba sama z ciekawosci zamotam w te chuste elastyczna i zobacze ....... a może zaproponuje jej nawet żeby zmieniła na tkaną....... nie wiem ale tak na oko to mi się wydaje że te elastyczne to trudne chusty są....

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Na początku nosiłam Hanię w elastyku. Po dwóch tygodniach noszenia przerzuciłam się na tkaną. Nie czułam tego elastyka. Ale dobrze wiązałam dziewczyny same oceniały

To zdjęcie na aukcji tylko straszy. Jestem ciekawa czy znajdzie chętnego na zakup.
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chustomanka Awatar busia
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011) , żona Łukasza

Chustomanka Awatar jamamajka
    Miejscowość
    W-wa, Centrum

Domyślnie

"Użyta dosłownie 3 razy"... to mówi samo za siebie...
    Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
    w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l

Chusteryczka Awatar belfe
    Miejscowość
    Polska ;)

Domyślnie

nie wytrzymałam ,
    napisałam do tej kobiety żeby zastanowiła się czy chce sprzedać chustę czy odstraszyć ewentualnych klientów, bo osoby znające się naprawdę nad uzytkowaniem CHUST a nie WISIADEŁ płaczą nad rzekomą reklamą tak pięknej chusty

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomeki2009 Zobacz posta
    nie wiązałam na sobie nigdy elastyka, ale na tańcach w chustach jest jedna mama która nosi w elastyku i własnie cały czas to dziecko wisi. POdeszłam pokazalam jak poprawić ale po chwili zaś to dziecko wisiało............ nie wiem dlaczego sie tak dzieje co? na nastepne zajecia idziemy dopiero za tydzień wiec chyba sama z ciekawosci zamotam w te chuste elastyczna i zobacze ....... a może zaproponuje jej nawet żeby zmieniła na tkaną....... nie wiem ale tak na oko to mi się wydaje że te elastyczne to trudne chusty są....
    cos w tym jest, bo ja jak przesiadłam sie na tkaną to odżyłam i dopiero sie zaczelo w elastyku wiazalam bardziej zeby małej zapewnic bliskosc ale nie bylo to wygodne dla mnie. Nawet juz miałam zakusy aby na elastyku skonczyc bo jak slyszalam ze tkana jeszcze trudniejsza to... ale odwazylam sie i .... sie zaczelo Moze zaproponować kolezance próbe w tkanej?
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chustomanka Awatar equidna
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

mnie elastyka wiazało się ok, a mój eM dosyć długo w ni nosił i niekoniecznie musi się z niego robic wisiadło, u nas przynajmniej się nie robiło
    Martyna, mama Janka (28.09.2009) i Kuby (19.12.2011)

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

Stąd potem opinie w stylu "U nas chusta się nie sprawdziła". No nie dziwię się.

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

ee tam przesadzacie, to nie jest zdjęcie chusty tylko uroczo śpiącego dziecka, nic dziwnego, że kobieta chciała pokazać jak najwięcej maleństwa a nie tam jakąś szmatą zasłaniać...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Uprawnienia umieszczania postów