http://allegro.pl/nati-chusta-elasty...231444729.html
a wystarczy odrobina zdrowej wyobraźni
http://allegro.pl/nati-chusta-elasty...231444729.html
a wystarczy odrobina zdrowej wyobraźni
Wisiadełko Nati?![]()
Matko Boska.....
biedne dziecko...
ja nawet nie wiedziałam że się tak da :/ Dobrze że to tylko 3x było ... ciekawe co na to Nataliachyba musi opracowac nową wersję instrukcji (dla kretynów-przepraszam)
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
to nie wymaga komentarza
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
nie wiązałam na sobie nigdy elastyka, ale na tańcach w chustach jest jedna mama która nosi w elastyku i własnie cały czas to dziecko wisi. POdeszłam pokazalam jak poprawić ale po chwili zaś to dziecko wisiało............ nie wiem dlaczego sie tak dzieje co? na nastepne zajecia idziemy dopiero za tydzień wiec chyba sama z ciekawosci zamotam w te chuste elastyczna i zobacze ....... a może zaproponuje jej nawet żeby zmieniła na tkaną....... nie wiem ale tak na oko to mi się wydaje że te elastyczne to trudne chusty są....
Na początku nosiłam Hanię w elastyku. Po dwóch tygodniach noszenia przerzuciłam się na tkaną. Nie czułam tego elastyka. Ale dobrze wiązałamdziewczyny same oceniały
To zdjęcie na aukcji tylko straszy. Jestem ciekawa czy znajdzie chętnego na zakup.
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
"Użyta dosłownie 3 razy"... to mówi samo za siebie...![]()
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
nie wytrzymałam ,
napisałam do tej kobiety żeby zastanowiła się czy chce sprzedać chustę czy odstraszyć ewentualnych klientów, bo osoby znające się naprawdę nad uzytkowaniem CHUST a nie WISIADEŁ płaczą nad rzekomą reklamą tak pięknej chusty
cos w tym jest, bo ja jak przesiadłam sie na tkaną to odżyłam i dopiero sie zaczelow elastyku wiazalam bardziej zeby małej zapewnic bliskosc ale nie bylo to wygodne dla mnie. Nawet juz miałam zakusy aby na elastyku skonczyc bo jak slyszalam ze tkana jeszcze trudniejsza to... ale odwazylam sie i .... sie zaczelo
Moze zaproponować kolezance próbe w tkanej?
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
Stąd potem opinie w stylu "U nas chusta się nie sprawdziła". No nie dziwię się.
ee tam przesadzacie, to nie jest zdjęcie chusty tylko uroczo śpiącego dziecka, nic dziwnego, że kobieta chciała pokazać jak najwięcej maleństwa a nie tam jakąś szmatą zasłaniać...![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl