Zamieszczone przez monika-onuf
A jest Polekont, tylko słabo wyróżnia się na tej stronie, bo przeważają kolory niebieskie a reklama jest akurat z niebieską chustą....
Zamieszczone przez monika-onuf
A jest Polekont, tylko słabo wyróżnia się na tej stronie, bo przeważają kolory niebieskie a reklama jest akurat z niebieską chustą....
Mama Gabrysi ur. 11.05.2007 i Witusia 12.01.2009
Wiesz i to jest smutne...Zamieszczone przez Aga
Czytam Dziecko od 10 lat!, z 6 lat prenumerowałam i chyba niegdy o chustach nie pisali tak dużo. Powtarzają się tematy, cykle itp. wkółko to samo, a do czegoś tak dobrego, świetnego, jak chusty trzeba ich przekonywać![]()
za mały nacisk reklamodawców?
Uwielbiam Justynę Dąbrowską i jej zespół, a jednak czasami mnie rozczarowują.
Jagoda VI 2004, Tymon XI 2007
Acha, artykuł i zdjęcia świetne,
Brawo dziewczyny i jeden mężczyzna (czy dalej jest tajemniczy?)
Jagoda VI 2004, Tymon XI 2007
A gdzie jest ten artykuł?
>pyta z palcem w buzi,
Chustotata
kupiłam, przeczytałam. wg mnie artykuł powinien być 3 strony dluższyale zdjęcia świetne. i chustotata - ciasteczko
nie wiem, której, ale którejś z chustomaniaczek mąż sie udał
![]()
Ja jestem w tej chuście pomarańczowej ze swoim Stasiem w kieszonce.Zamieszczone przez asercia
Karina - 2007r.
Lila - 2009r.
Witold - 2014r.
Gerald - 2016r.
W tym samym numerze Dziecka jest reklama, która mnie lekko zmroziła. Na 7. stronie jest reklama wózka Jane i pokazany model czy też system nosi nazwę Strata. Do tego to zdjęcie w ciemnych kolorach... Jak na mój gust importer chyba nie do końca przemyślał nazwę, pod jaką wózek jest sprzedawany w Polsce. Mnie się to kojarzy bardzo niefajnie.
A dziewczynom oczywiście serdecznie gratuluję! Fajny artykuł, fajne zdjęcia.![]()
Mikołaj 2001, Wojtek 2004, Adam 2007
Nie zawsze importer ma wpływa na nazwę (najczęściej nie ma) - np. żarówki Osram![]()
To juz chyba na Szmacie zostalo rozszyfrowane - na fotkach forumowo pojawiaja sie Aga, ithilhin, Kasia, La Loba (Beata). Nieforumowi, a zawiazani to Franek Agi, Michalek Gosi ithilhin i maz AgiZamieszczone przez Inga
![]()
tak, dobrze widziszZamieszczone przez olivia38
pasiaki na fotkach sa Hoppediza. A do nairoba tez mam wielki sentyment...w zyciu nikomu nie dam! Nawet synowej!
o
Kurczę, wiesz że oglądałam dogłębnie tą reklamę bo myslałam o zakupie tego fotelika, ale w ogóle mi nie przyszło do głowy polskie znaczenieZamieszczone przez lynette
Mnie sie "strata" skojarzyła z liczbą mnogą od łacińskiego "stratum" tylko i wyłącznie
![]()
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci