Od kilku dni wyświetla mi się powiadomienie o jednej nieprzeczytanej wiadomości, której nie ma ani w skrzynce odbiorczej ani w profilu. Gdzie mogę jeszcze ją znaleźć?
Od kilku dni wyświetla mi się powiadomienie o jednej nieprzeczytanej wiadomości, której nie ma ani w skrzynce odbiorczej ani w profilu. Gdzie mogę jeszcze ją znaleźć?
Ostatnio edytowane przez monika999 ; 12-09-2010 o 19:38
Moniko, a może ta wiadomość do Ciebie przyszła wtedy, kiedy zegar na forum działał nieprawidłowo? Wtedy ta wiadomość jest w wiadomościach, tylko trzeba jej szukać gdzieś niżej, bo forum po nastawieniu zegara posortowało wszystko chronologicznie = wg godzin, w których wiadomości zostały wysłane
to jeszcze raz spytam- czy jest jakis sposob na odczytanie tej wiadomosci? a moze to powiadomienie jest nieaktualne? wyswietla mi sie za kazdym razem jak wejde na forum.
sama nie wiem co robic, meczy mnie to okrutnie![]()
Hmm jeśli jej nie widzisz, to nie wiemMoże jest nieaktualne, może ktoś wysyłał, ale wiadomość nie doszła, jest tylko powiadomienie
może coś się zwiesiło i zaginęło przy zmianie serwera...
Nie wiem jak to wygląda od strony technicznej, ale może Jazzoo mogłaby to jakoś sprawdzić? Napisz do niej PW
ja mam w pracy genialnyprogram pocztowy zwany LOTUS i w nim jest to samo... pokazuje jakieś nieprzeczytane wiadomości a nigdzie ich nie widać... na pocieszenie dodam, że po kilku dniach człowiek się oswaja i potem to chyba znika, albo się przestaje zauważać? hm...
Edit - a dostałaś jakieś inne PW od tego czasu? Bo czasami u nas to pomagało jak przyszło coś nowego to się to nieistniejące ujawniało (ale czasami...)
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
o też dostaje takie wiadomości... tzn powiadomienia bo wiadomości brak
Szymon 30.12.2007, Wojciech 20.12.2014.
a moze to byly powiadomienia o wpisach w profilu?
albo jesli zegar na forum szwankowal w danym momencie
tz. byla 13 a na forum 21:00
ktos poslal priva to on powinien byc dopiero do odczytania o 21:00
rozumiecie ?
zegar szwankuje i privy sa jakby wyslane z przyszlosci hihihi
ja bym poczekala np. kilka godzin i zobaczyla czy sie da takiego priva zobaczyc
Ostatnio edytowane przez Janis Joplin ; 17-09-2010 o 15:36