Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Idealne formowanki?

demona
    Guest

Domyślnie

Dobra, muszę napisać że Monkey Snuggles

Chustomanka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sharkah Zobacz posta
    Nie miałam nigdy w ręku żadnej Lulu, ale na zdjęciach wydają się duże... a jak one w rzeczywistości wypadają? czy jak założę taką na 3,5 miesięczniaka to tyłek będzie niżej niż głowa i nóżka nie będzie wisieć w powietrzu jak mały będzie spał na boku?
    Lulu nie są duże, właśnie wiele pieluch robi wielką pupę a one nie; no może trochę double, ale Lulu Lucie i Bambou są super, ładnie się układają na pleckach

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubutkowa Zobacz posta
    zgadzam się ,że najzgrabniejsze są Bitti Boo, wyglądają jak małe gacioszki.Az szkoda na nie otulacz zakładać.
    Ale ,że pozwolę sobie OT popełnić... Wszystkie IB jak Toś zrobi siusiu robią się jak z betonu, pukać w nie można.Sztywnieją i mam wrażenie ,że jest w nich okropnie niewygodnie. Ni i te wkłady jakby nie pod wymiar tez są be...Generalnie nie jestem jakąś wielką fanką IB właśnie przez te cechy.Bezsprzecznie sa jednak najładniejsze i najzgrabniejsze.No i kolorki mają cudne.
    dlatego ja sie przesiadlam glownie na AIO- nie twardnieją, a sio,boo i tutto- niestety tak.
    zeby nie bylo offtopu- ja jestem wierna IB więc bitti boo...

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustonoszka Awatar Malgo
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Dobra, muszę napisać że Monkey Snuggles
    już niedługo też mam nadzieję napisać, że Monkey Snuggles - dzięki demonie będę miała, hurra!

Póki co każdą formowankę lubię za co innego i do każdej za co innego się przyczepiam,
    ale ostatnio najczęściej sięgam po flexi tot (choć może dlatego, że najnowsza i jeszcze się nią nie nacieszyłam? )
    zaraz potem konopna BBH (super leży, ale twardnieje,) i Boo (śliczna, ale te wkłady za długie...)
    i coraz bardziej jednak lubię nocnego dodo bamboo - do tej pory wielkość mi przeszkadzała, ale albo mi dziecko urosło, albo już się po prostu do dużej pupy przyzwyczaiłam...
    wcześniej malgorozza

Chustomanka Awatar busia
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

dziewczyny, troche tak OT ale jakie formowane kieszonki polecacie? jakoś nie przepadam za wkładkami bo jak kupa to trzeba i wkładkę i pieluchę czyścić A żeby nie było OT to ja lubię BBH mam konopne i bambusowe Konopne po wysuszeniu faktycznie dość sztywne ale ja je czochram troche i tre i są miękkie wtedy.
    Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011) , żona Łukasza

mamru
    Guest

Domyślnie

Busiu, moje ulubione formowanki z kieszonką to konopne babykicks i bambusowe by Yetta.
    A z formowanek, z których korzystamy, a korzystamy tylko z ulubionych, to bambusy tots bots, frotki imse vimse, flexi toty i ukochane storcheniknder.

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

moje ulubione to
    loveybus - ładnie się dopasowują, są zgrabne, ładne i mega chłonne, acha i na napy co lubie, i wg mnie pieluchy to sa nie do zdarcia
    flexi - dość szybko schną i ładnie leżą

i baaardzo ciekawa jestem tych storchenkinderów
    mamru masz jakies zdjecie w tej pieluszce? wygodnie się ją wiąże? jak z chłonnością? bardzo mnie one kuszą, ojjj bardzo

mamru
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blabla0 Zobacz posta
    i baaardzo ciekawa jestem tych storchenkinderów
    mamru masz jakies zdjecie w tej pieluszce? wygodnie się ją wiąże? jak z chłonnością? bardzo mnie one kuszą, ojjj bardzo
    zapomniałam o naszych loveybus też je lubimy!

A fotki nie mam, ale to nadrobię
    jeśli chodzi o chłonność to na długi spacer ok, na noc nie bardzo. Ja bardzo lubię troczki więc z wiązaniem nie mam problemu no i to jest taka fajna eko pielucha bez żadnych sztucznych dodatków I zapomniałam dodać, że pominęłam w ogóle roz I i od początku używaliśmy II

Uprawnienia umieszczania postów