Dobra, muszę napisać że Monkey Snuggles![]()
Dobra, muszę napisać że Monkey Snuggles![]()
już niedługo też mam nadzieję napisać, że Monkey Snuggles - dzięki demonie będę miała, hurra!
Póki co każdą formowankę lubię za co innego i do każdej za co innego się przyczepiam,
ale ostatnio najczęściej sięgam po flexi tot (choć może dlatego, że najnowsza i jeszcze się nią nie nacieszyłam?)
zaraz potem konopna BBH (super leży, ale twardnieje,) i Boo (śliczna, ale te wkłady za długie...)
i coraz bardziej jednak lubię nocnego dodo bamboo - do tej pory wielkość mi przeszkadzała, ale albo mi dziecko urosło, albo już się po prostu do dużej pupy przyzwyczaiłam...![]()
dziewczyny, troche tak OT ale jakie formowane kieszonki polecacie? jakoś nie przepadam za wkładkami bo jak kupa to trzeba i wkładkę i pieluchę czyścić A żeby nie było OT to ja lubię BBH mam konopne i bambusowe Konopne po wysuszeniu faktycznie dość sztywne ale ja je czochram troche i tre i są miękkie wtedy.
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
Busiu, moje ulubione formowanki z kieszonką to konopne babykicks i bambusowe by Yetta.
A z formowanek, z których korzystamy, a korzystamy tylko z ulubionych, to bambusy tots bots, frotki imse vimse, flexi toty i ukochane storcheniknder.
moje ulubione to
loveybus - ładnie się dopasowują, są zgrabne, ładne i mega chłonne, acha i na napy co lubie, i wg mnie pieluchy to sa nie do zdarcia
flexi - dość szybko schną i ładnie leżą
i baaardzo ciekawa jestem tych storchenkinderów
mamru masz jakies zdjecie w tej pieluszce? wygodnie się ją wiąże? jak z chłonnością? bardzo mnie one kuszą, ojjj bardzo![]()
zapomniałam o naszych loveybusteż je lubimy!
A fotki nie mam, ale to nadrobię
jeśli chodzi o chłonność to na długi spacer ok, na noc nie bardzo. Ja bardzo lubię troczki więc z wiązaniem nie mam problemu no i to jest taka fajna eko pielucha bez żadnych sztucznych dodatkówI zapomniałam dodać, że pominęłam w ogóle roz I i od początku używaliśmy II