Już drugi raz widziałam mamę z dzidzią w ślicznej turkusowej chuście. Ja z tych "niezaczepialskich", ale jak będę wiedziała, że to któraś z Was, to zaczepię![]()
Już drugi raz widziałam mamę z dzidzią w ślicznej turkusowej chuście. Ja z tych "niezaczepialskich", ale jak będę wiedziała, że to któraś z Was, to zaczepię![]()
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
I nie jaale z tego co widzę, jest nas trochę w Zielonce
a jeszcze na żadną z Was nie wpadłam... ale na leśnym mieszka moja siostra, może jak ją kiedyś będę odwiedzać
Jak będę to ja (chusta zielona-elastyk, lub czerwona grecja) to zaczepiaj śmiało!!!
Ale dziewczyny, ostatnio w Auchanie miałam przyjemność rozmawiać z bardzo życzliwą teściową którejś chustomamusi, która wypytywała mnie bardzo, bo jej synowa też tak synka nosibyła baaardzo miła, zazdroszczę takiej teściowej
No przyznawać się szybciutko, jest tu synowa???
![]()
my też niemoja teściowa to raczej by patrzyła z zainteresowaniem ale nie zaczepiała
ostatnio byli w Auchanie i moje dziecię podobno strasznie uciekało
![]()
Maciek 27.01.2009; Zoja 12.01.2011
Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice
To trzeba było teściową omotaćale ten dzieciaczek, o którym mówiła to taki koło 3 tyg. miał z tego co pamiętam, no i ciągłe kolki i ta chusta tak pomagała
super podejście, na koniec nawet kazalam pozdrowić synową
a swoją drogą to oczy wielgachne najczęściej na mnie robią w maszej mieścince
na Was też? ale całkiem fajnie, ostatnio Pan stojący za mną w kolejce wyjął mi wszyskie zakupy z koszyka na kasę i później popakował w torby (szkoda,że nie zapłacił hihi
)
u nas dziadki nosząteściowie w MT a moja mama w ergonomiku
![]()
Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice
Mnie czasem jakieś panie koniecznie rozwiązaną sznurówkę chciały wiązać jak w zeszłym roku z Milką-malizną chodziłam.
Teraz czasem patrzą dziwnie, bo mam dziecko w nosidle, starszą na rowerku biegowym, plecak i jeszcze jakieś zakupy w ręku-zawodowa Matka Polka.![]()
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
No tak, Matka Polka, ja też to czasem słyszęDobrze petisu, że Cię widzę
Bo na "szmatach..." był temat spotkania w zg i jakoś ucichł, a ja wciąż czekam. A gdzie tu się pisze na ten temat, tzn. na temat spotkań??? Bo ja bardziej niz zainteresowana jestem, to montujemy to spotkanie? a masz jakiech chusty do pomacania? ja czekam właśnie na moją czerwoną grecję i już się nie mogę doczekać, bo to moja pierwsza "prawdziwa" chusta bedzie po elastyku
![]()
Ze mną się można umawiać, nie ma problemu-albo w mieście (jestem codziennie jak starszą odbieram) albo u mnie.
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
To też nie ja, ale weszłam tu z sentymentu do ZG, gdzie studiowałamMoże we wrześniu kogoś spotkam, bo jadę się bronić na UZet. Pozdrawiam zielonogórzanki!!
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
W niedzielę nie mogę-mam gościa, a potem do taty na obiad jedziemy.
olka-też pozdrawiamy!
ja chętnie się wybiorę ale dopiero od wtorku...
Hmm... a może tak koło godz. 15? Tylko najlepiej, gdybyśmy się spotkały na jakimś neutralnym gruncie, w przestronnym miejscu, żeby móc popróbować wiązania itp.... bo w kawiarni czy coś to nie za bardzo chyba... Jak będzie ładna pogoda to może na deptaku?
Zuzia (11.2007) Antoni (06.2010)