Widzialam jej zdjecia na TBW - przesliczne kolorki, sama sie zastanawialam nad kupnem, ale i tak za duzo szmatek juz u mnie lezy....Koniecznie pokaz zdjecia jak juz dojdzie!
Widzialam jej zdjecia na TBW - przesliczne kolorki, sama sie zastanawialam nad kupnem, ale i tak za duzo szmatek juz u mnie lezy....Koniecznie pokaz zdjecia jak juz dojdzie!
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
piekne kolory. bardzo stonowane, ale nie smutne.
koniecznie zaprezentujcie sie w akcji![]()
---------------------------------
Olek _2007 i Emilka_2009
dostalam info, ze chusta przyleciala juz wczoraj z USA i wlasnie miętoszą ją od wczorajszego ranka ręcę brytyjskiej slużby celnej-jak wiadomo,chusty najlepiej sprawdzaja sie przy przemycie substancji zakazanych
no, jednak mam nadzieje, ze za bardzo jej nie wymietosza! ale moze troche złamią;D
jak dobrze pojdzie, to moze jutro juz bedzie u mnie...
Ola mama Nawojki'06 Mieszka'00 Matiego'97 Jaśminy'93 Emanuela'91
"Małe kocha bo potrzebuje Duże potrzebuje bo kocha"
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Reprezentant firmy Girasol® w Polsce
Exclusive Girasol chusty
handmade by Ola torby etc.
ED
Geen, wciąż mnie zaskakujesz.
No rusz jaka nowość i UNIKAT u Ciebie!!!
Ania, takie niby unikaty mam 4 i chyba sie ich nie pozbede, a trafily do mnie wszystkie zupelnym przypadkiem, to jest we wlasciwych momentach zagladalam do odpowiednich sklepow w sieci
no, a co do girasolka, to wlasnie dotarla do mnie wiadomosc, ze dzis wieczorem opuscil brytyjska izbe celna-jest szansa, ze jutro lub w poniedzialek zastuka do mych drzwi...
cła mi chyba nie dowalili(!), bo nie przekroczyl wartosci zwolnionej od onego, jedyne ryzyko to to, ze VAT mi beda kazali zaplacic:/ przeklnę ich i wysle do piekla!
wygląda super! Czekam na zdjęcia w akcji![]()