Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 61 do 69 z 69

Wątek: Pierwszy raz na zajęciach.

Chusteryczka Awatar Gertruda
    Miejscowość
    Las koło Łodzi

Domyślnie

Pamiętam jak ja biegałam z małym na uczelni. Śmiesznie było, ciężko czasem, ale jakoś dałam radę...

Powodzenia dziewczyny!!!!trzymam kciuki!!!!
    Starszy 18.12.2008 Młodszy 02.01.2011

Podpisz się i ratuj maluchy!!!!

Domyślnie

ja poszłam na studia jak młody miał pół roku - łatwo nie było, ale daliśmy radę. licencjat napisany, magisterka obroniona i teraz idę na zaoczne podyplomowe. tylko nie wiem co będzie jak junior pojawi się na świecie - chyba w drugim semestrze będę z nim na zjazdy jeździć. no, zobaczymy, ale jakoś mam we krwi studiowanie z dzieckiem u boku i sesje z ząbkowaniem

Chustonówka
    Miejscowość
    Stolica - Targówkowo

Domyślnie

Co jak co, ale musze ten wątek czytać w ramach mobilizacji!
    3 razy w tyg zostawiam Maksia pod opieką babci, póżniej tatusia, jak już wróci z pracy, a sama jeżdze do stolicy na zajęcia <mdleje> no ale chciałam to mam

Ukłon dla autorki <oklaski> ja bym sie poddałam i zrobiła wolne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karmi Zobacz posta
    Co jak co, ale musze ten wątek czytać w ramach mobilizacji!
    3 razy w tyg zostawiam Maksia pod opieką babci, póżniej tatusia, jak już wróci z pracy, a sama jeżdze do stolicy na zajęcia <mdleje> no ale chciałam to mam

Ukłon dla autorki <oklaski> ja bym sie poddałam i zrobiła wolne
    widzisz? nie tylko Ty to przeżywasz nie ma to jak grupa wsparcia!
    Zuzia (11.2007) Antoni (06.2010)

Domyślnie

Hej! Melduję, że dziś pierwszy raz zostałam zmuszona, do zabrania małego na zajęcia. Mama się dość mocno rozchorowała, a ja nie mogę opuszczać zajęć, więc spakowałam Antka, chustę tudzież inne oprzyżądowanie i ruszyłam na zajęcia. Powiem Wam, że nie było wcale źle. Spytałam się babeczki przed zajęciami, czy mogę na nich być z dzieckiem, bo nie miałam wyjścia, ona się zgodziła. Dziewczyny z grupy były oczarowane małym- wszystkie bez wyjątku bo to mały czaruś jest! rozdawał uśmiechy na prawo i lewo, zagadywał i obłapiał koleżanki wkoło A gdy się w końcu zmęczył, wsadziłam go w chustę, wstałam na chwilkę, moment i odpłynął w objęcia Morfeusza. Więc usiadłam i w reszcie zajęć uczestniczyłam już na spokojnie, a mały drzemał w chuście Super, nie spodziewałam się, że tak gładko pójdzie!
    Zuzia (11.2007) Antoni (06.2010)

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

aż miło poczytać, brawo za odwagę

Chustofanka Awatar decylia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Odgrzebuję stary temat, bo mi potrzebny był...do przytulenia do serca i pogłaskania po policzku.
    Właśnie jestem po pierwszym tygodniu zostawiania miesięcznego malucha z moją mamą (na razie zrobiłam plan minimum - byłam tylko na ćwiczeniach i laboratoriach), ale niedługo muszę też wpaść na seminarium FCS i na wykłady zacząć chodzić...Ale to mogę z małą w chuście zrobić Moi wykładowcy i ćwiczeniowcy są bardzo pozytywnie nastawieni, ale... i tak te rozstania na 3 godziny bolą...choć wszystko rekompensuje uśmiech małej jak wracam

Chustonoszka Awatar mleczarenka
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Kiedyś szłam przez życie z piersią do przoduteraz chodzę z dzieckim przed sobąmałego w chustę i się wszędzie ładujępełen szacun Gajgo
    Przed tobą długa droga
    Więc powiem ci
    W życiu najtrudniej
    Nauczyć się żyć
    Reszta jest milczeniem
    Więc lepiej milcz
    Bo tylko ta cisza
    Nie kosztuje cię nic.

Chustomanka Awatar Magdailena
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

A ja bardzo lubię czytac takie historie.
    Moje dzieci:
    Ania - 2003
    Wojtek - 2010

Uprawnienia umieszczania postów