Wymieniłam uśmiech z mamą z chuścioszkiem. A z mamą był tataHalo chustomamo, mieszkam na tym samym podwórku i też noszę
![]()
A mama w jakiej chuście była?? Bo moze to moja koleżanka albo jaChociaż ja to pewnie nie bo ostatnio z mężem na spacerki to nie łazilismy razem. A na podwórku przy Waszyngtona jestem codziennie (jeśli mowa o placu zabaw przy bloku Waszyngtona 33).
Monika - mama Dominiki (20.02.2003) i Zosi (14.09.2009)
"I niech sie mysli kolataja. Z kolatania rodza sie marzenia.
A potem plany. Bo plany to marzenia z odkreslona data realizacji.." /by Marzena hlm
Aa to nie mymy z koleżanką się "lansujemy'" chustowo przy bloku nr 33
![]()
A potem plany. Bo plany to marzenia z odkreslona data realizacji.." /by Marzena hlm
A zapraszamy, zapraszamywal jak w dym
fajny plac zabaw mamy - nasze dzieci to może jeszcze nie skorzystają, bo za małe
ale starszaki mają gdzie się bawic
![]()
Już myślałam, że mnie ktoś wypatrzył, bo wczoraj na chwilkę do mamy na Waszyngtona pobiegłam![]()
Normalnie jak widzę ile tu "tropicielek" w okolicy to 10 razy się w lustrze oglądam przed wyjściem, żeby wstydu nieudolnym wiązaniem sobie nie narobić![]()
To ja, to jaMieszkam na Waszyngtona 45/51 i noszę Jaśka w pasiaku niebiesko zielonym, albo granatowym Leosiu
szkoda, że pada bo byśmy mogły się spotkać podwórkowo
Ja jestem z 4 klatki,
pozdrawiam
Kasia
chociaż ze mną wczoraj Męża nie było akurat więc może jeszcze jedna chustoMama się ukrywa w czeluściach naszego podwórka...
aga_o pamiętam i tak myślałam, że to Ty pisałaś post
Jest jeszcze jedna chustoMama na podwórku chociaż żadko wychodziła do tej pory - ma maluszka, nosi w kieszonce pasiastej i starszaka młodszego od mojej Marysi -takiego Rysia 1,5 - 2 lata, ale jego chyba nie nosi.
Zaraz sprawdzam pw. na spacerki chętnie w tygodniu![]()
Aga wiedzialam ze Cie tu znajde - to bylam ja
hehehe...
chusta to katja didkowa od magdy1980
a Wy manduke jaka macie, bo ladny kolorek
choc my wierni chustom
a czy to Ciebie Asiu czy Ciebie Kasiu widzialam w dniu wyborow prezydenckich jak szlas z dziecmi, jedno z kolkowej brazowej, a drugie za raczke...?
wtedy tez wymienilysmy usmiechy, ja siedzialam przy piaskownicy z synkiem zamotanym
(na marginesie mieszkam w 3klatce na 3pietrze)
Tak tak to ja szłam w kółkowej głosować
A manduca pożyczona testowo od asiorka - kolor petrol chyba.
Ja też chustowa, ale ergonomik dla Małża, bo jak to większość facetów woli nosidła.
Fajnie, że mamy takie chustowe podwórko.
W tygodniu musimy się zgrać spacerowo
pozdrawiam,
Kasia
martita my już kiedyś chyba się umawiałyśmy nawet na spacer, tylko chora byłaś pamiętasz?? a potem wakacje, wyjazdy itd... ale teraz napewno się uda!!!
![]()
no teraz na pewno sie uda
ja wychodze z malym albo po 9 albo po 15 a jak ladnie jest to i o9 i o 15
najczesciej chodzimy do parku przy podskarbinskiej ale na dziedzincu tez balujemy - moj starszak uwielbia brykac na naszym podworku miedzy blokowym
a moze dacie rade przyjsc do klubu mam....?
w centrum promocji kultury na podskarbinskiej, we wtorki od10 do 12...?
moze Monika z druga chustoMama tez sie wybiora...?
my bedziemy, bankowo
jutro jak bvedzie ladnie wybieramy sie do parku laZienkowskoiego, autobusem z przystanku przy kosciele na alei stanow zjednovczonych-jeszcze godziny nie znamn,m bo umowilam sie z dwoma swiezymi mamusiami, ale dam znac ijak ktos chetny to zapraszamy
a swoja droga Kasiu ucaluj Marynie swoja urodzinkowo :*