Zamieszczone przez edziab I ja ! I ja! Edit: A jednak mi nie wyszło No klikam na ten multicytat i się nie pojawia...ciemna jestem... klik, klik na multicytat a potem na "odpowiedź na ten temat"
http://codziergafiona.blogspot.com/
Zamieszczone przez edziab I ja ! I ja! Edit: A jednak mi nie wyszło No klikam na ten multicytat i się nie pojawia...ciemna jestem... Zamieszczone przez Fiona klik, klik na multicytat a potem na "odpowiedź na ten temat" No wyszło!
Moje skarby: Ania 13.08.2004 Nina 19.01.2006 Staś 18.03.2009 no i Tomasz - mąż
Zamieszczone przez Mama Basi To i ja przetestuję, bo jak dotąd na to nie wpadłam I ja spróbuję
zobaczymy czy wyjdzie nie wyszlo
zapraszam www.mamatosimisi.blogspot.com
powtorka moze wyjdzie cteraz
Zamieszczone przez zosinamama o. i ja sobie od razu przetestowałam, dzięki Zamieszczone przez edziab No wyszło! sprawdzamy...
Syn 2006 Córa 2008 Syn 09.2014
Zamieszczone przez Mazi Proba multi.. chyba wyjdzie Zamieszczone przez garlicgirl sprawdzamy... Zamieszczone przez malutk_a powtorka moze wyjdzie cteraz próba.
Zamieszczone przez nata76 próba. a to moja próba
Zamieszczone przez madorado a to moja próba ja to chyba za głupia na multicytat jestem możecie jakoś jeszcze bardziej łopatologicznie?
Zamieszczone przez madorado a to moja próba Zamieszczone przez madorado ja to chyba za głupia na multicytat jestem możecie jakoś jeszcze bardziej łopatologicznie? prawy dolny róg każdego postu masz ikonkę cytatu- zaznaczasz ją we wszystkich postach, które chcesz zacytować, a w ostatnim oprócz tej ikonki zaznaczasz odpowiedz z cytatem
Zamieszczone przez Mazi Proba multi.. chyba wyjdzie Zamieszczone przez garlicgirl sprawdzamy... Zamieszczone przez nata76 próba. wypróbowane Zamieszczone przez madorado a to moja próba
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
Zamieszczone przez mama-igi-tata postawiona do pionu przez metę uczę się. edit: no i pięknie. już umiem. obiecuje poprawę. Zamieszczone przez edziab No wyszło! Zamieszczone przez Mazi Proba multi.. chyba wyjdzie Zamieszczone przez martaj wypróbowane Mi też wyszło Pierwszy raz tego używam.,
Zasady na forum