Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Instrukcja do wiązania plecaka

Question Instrukcja do wiązania plecaka

Dziewczyny, wiem, że wiele wątków już na ten temat było, przeglądałam je, ale jakoś nie mogę znaleźć na nich instrukcji wiązania plecaka krok po kroku na zdjęciach. Muszą to być zdjęcia, nie filmik, bo mój kulawy internet filmu nie otworzy Szukam wiązania plecaka prostego, ale też ciekawi mnie jak wygląda wykończenie tybeteńskie, bo coś takiego gdzieś widziałam. No i jakie jest to "wrzucanie z tobołka", też wyczytałam, że tak się małe dzieci wrzuca na plecy, ale nie mogę nigdzie fotek znaleźć krok po kroku znalazłam jedynie na stronie lennylamb plecak chest belt, ale chciałam wiązać plecak prosty. Proszę poratujcie linkiem do jakiejś instrukcji w zdjęciach!
    Ostatnio edytowane przez julcia87 ; 31-08-2010 o 10:35 Powód: literówka
    Zuzia (11.2007) Antoni (06.2010)

Chusteryczka Awatar Wika
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

ja mam na pdf instrukcje babylonii ze wszystkimi wiązaniami, jak mi się uda (bo technicznie jestem lewa), to mogę Ci na maila przesłac

Hania (02.10.2008)
    Marta(03.12.2009)
    Ludwik (16 10.2013)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wika Zobacz posta
    ja mam na pdf instrukcje babylonii ze wszystkimi wiązaniami, jak mi się uda (bo technicznie jestem lewa), to mogę Ci na maila przesłac
    Ok, pisze pw z adresem a jakby kto miał linka to poproszę

Chustomanka Awatar Kasia
    Miejscowość
    Düsseldorf, Niemcy

Domyślnie

Julciu, a wiazalas juz kiedys plecak? Masz trojmiesieczniaka...Moze spotkaj sie z kims z okolicy, kto ma wprawe i moze Ci pokazac co i jak?
    Kasia z Chustomanii *

*Chustomania ® - portal dla rodziców i szkolenia dla doradców noszenia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasia Zobacz posta
    Julciu, a wiazalas juz kiedys plecak? Masz trojmiesieczniaka...Moze spotkaj sie z kims z okolicy, kto ma wprawe i moze Ci pokazac co i jak?
    jasne, nie myślałam na razie wiązać plecaka, ale chciałam wiedzieć, jak to krok po kroku wygląda a spotkać się z bardziej doświadczonymi mam w planach. Na razie nie, ale może za miesiąc lub dwa bym spróbowała... tylko jak się to kurka siwa robi nigdzie nie mogę znaleźć

Uprawnienia umieszczania postów