Tak z wyższością odpowiedział mój M pani na promocji Pampków. Tak, tak, to ten sam M co kiedyś kupy nie chciał spłukiwać. Kocham go!!!![]()
Tak z wyższością odpowiedział mój M pani na promocji Pampków. Tak, tak, to ten sam M co kiedyś kupy nie chciał spłukiwać. Kocham go!!!![]()
jak to kobiecie do szczęścia niewiele potrzeba![]()
a co ona na to?![]()
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
hahaha
wielkie brawa dla męża![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
Brawo dla M![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
mój póki co ma to samo z tą kupą. jak go przekonałaś?
![]()
Doradca Noszenia ClauWi® i Doula
Mojego kochanego M nie musiałam przekonywać- sam się przekonał do wielo- i nie ma problemu ze zmianą, cokolwiek by w nich nie wylądowałonawet latawiec wiąże
i mam zielone światło na kupowanie pieluszek yuppeee
"sama wiesz, co jest najlepsze" kocham baaaardzo mojego męża
![]()
Super, gdybyście mojego słyszały jak na Targach zachwalał noszenie w chuście i wielo to też duma mnie rozpierała , co prawda pieluszki jeszcze mu się mieszają![]()
doprei
mój się sam przekonuje a idzie to etapami, jak dziecko, musi w swoim tempie do pewnych rzeczy dojrzeć. Minęliśmy już: "mam nadzieję, że wiesz co robisz, ale ja tego nie będę zmieniał", i "ale mu ładnie w tych pieluszkach" potem "jak siku to ja przewinę" i "mogę sobie wybrać kolor?". A ostatnio była prośba o instrukcję postępowania w przypadku kupy. I pytanie: "kupić Ci?
Jeszcze zostało mu przekonanie się do dłuższych wyjść w wielo.
jak Was czytam dziewczyny, to mi przychodzi do głowy takie znane przysłowie: "Przez pieluchę do serca kobiety"![]()
ale zachwalał dobrzejednej Pani gdy zapytała ile potrzeba takich pieluszek powiedział, że ... 80!
No chyba, że przez ten ryk z głośnika ja coś źle usłyszałam he, he
Mój mąż też się chwali wśród znajomych, że używamy wielo. Tylko on bidulek myśli, że one trochę mniej kosztują...
hihiih a tego nie słyszałam i nic nie mówił o tym a ryk był chwilami straszny.
Aż z ciekawości do niego zadzwoniłam i zapytałam, potwierdził ze była taka sytuacja i ze powiedział, że 8 na dobę i że obok była dziewczyna, która mu powiedziała że 10- 12 zupełnie wystarczy, to byłaś Ty?![]()
Ostatnio edytowane przez nemhain ; 31-08-2010 o 11:05
kurcze, a mój nadal sceptyczny
a o wielo mówi: Twoje pieluchy![]()
Moim zdaniem nic na siłę. U nas mąz znajomym nawet przy jedzeniu opowiada jakie to ekonomiczne ( z błędu nie będę go wyprowadzac) i że skończyły sie problemy z odparzeniami
Podkresla że nic nie śmierdzi i że to bardzo proste. Dziwi sie wręcz że inni używają pampków![]()